Thursday, 6 June 2013

One more blog about Pullips

Tervetuloa uuteen blogiini! Olen hienäkuussa 16 vuotta täyttävä tyttö Itä-Suomesta ja olen blogannut jonkin aikaa Monster High-nukeista ja hieman pidemmän aikaa kynsistä. Harrastan edellämainittujen lisäksi mm. piirtämistä, lukemista ja koiria. Omistan reilun vuoden ikäisen sheltin nimeltä Huisku.
 
On kulunut noin vuosi siitä, kun rakastuin Pullipeihin ja nyt viimein tännekin on muuttamassa yksi. Neiti on malliltaan Pullip Pere Noel ja neitokaisen pitäisi saapua tänään tai huomenna. Tämä blogi tulee kertomaan kyseisen nuken pienistä ja suurista seikkailuista, maustettuna shooteilla ja satunnaisella höpinällä. Mikäli joku haluaa saada jonkinlaista käsitystä kuvaustaidoistani, kurkistakaa Monsteriblogiani.

 
Pere Noelini tilattiin 14.5. Mollamaniasta, mutta ikävä kyllä kyseinen nukkemalli oli juuri loppunut, joten jouduin odottelemaan muutaman viikon. Maksoimme nuken etukäteen ja tämä postitettiin 4.6. Tällä hetkellä söpöliini on matkalla kotiin ja kuten jo aiemmin mainitsin, hän saapuu tänään tai viimestään huomenna. Neidin nimeksi tulee Kidelle eli "Kide" ja kyseessä on siis ensimmäinen Pullip-perheen nukkeni. Ja myös ensimmäinen Pullip-perheen nukke, jonka tulen näkemään livenä.

 
 

2 comments:

  1. Liityin lukijaksesi :3
    Uuu..tuskin maltan odottaa että saan nähdä pullip söpöläisesi :3

    ReplyDelete
  2. Kiva blogi! :) Itsekkin tykkään Pullipeista, mutten saa ostaa niitä. :( Unelmoin niistä.

    Liityin lukijaks. ;)

    ReplyDelete