Tuesday, 11 June 2013

S: VaatetuspulmiaOlen tällä hetkellä serkkuni luona ja Kide sekä koneeni ovat kotona noin 500 kilometrin päässä. Minulla on kuitenkin muutamia valmiita postauksia, joita julkaisen hiljalleen. Uutta kuvamateriaalia tulee sitten, kun pääsen kotiin.

Kiden sana on laki. Kaksi tuntia käsinompelemista ja lopputulos on jokseenkin säälittävä paidanrääpäle. Ehkä Kide sitten vain hengailee stock-asussaan, kunnes meille tulee ompelukone... Tästä epäonnistuneesta ompeluyrityksestä syntyi kuitenkin pikkuriikkinen shootintapainen.


Kiden reaktioita paitaan oli aika kiinnostavaa kuvata. Neitokainen koki tarpeelliseksi huomauttaa ainakin kummalisesta kiinnityksestä (aka vyö) ja erilevyisistä olkaimista. Sitten tämä innostui jo suunnittelemaan uusia vaatteita, unohtaen onnellisesti sen pienen faktan, etten edelleenkään osaa ommella...

Siirryimme siis tonkimaan vaatekaappini pimeimpiä kolkkia, joista löytyi jollekin muulle nukelle joskus muinoin kuuluneita vaatekappaleita. Näppärästi muutamat vaatteista olivat Pullipkokoa :)


Kide havainnollistaa päällään soma beige villapaita. Tämä soma vaatekappale ei ikävä kyllä ole kesäisimmästä päästä. Söpö se  ainakin on :3 Koko saalis sisälsi kaksi paitaa, "nahka"takin, farkut, hameen ja mystisen jutun, joka oli oikein sopiva kaulakoruksi.


EXTRAT:


Kiden stock-sukkahousuissa on soma pitsireunus :3


Ja Huiskun oli luonnollisesti tungettava kuononsa mukaan kesken kuvauksien... :D

6 comments:

 1. No eihän tuo nyt niin pahalta näytä, mäkin voisin tollasta mekkoa käyttää :D

  ReplyDelete
 2. Hyvältähän tuo mekko näyttää :3
  Ihania vaatekappaleita hänelle löysit :)
  Eikös barbien vaatteet ole suunnilleen oikeaa kokoa ainankin joissain pullip blogeissa olen niitä pullipille nähnyt käytettävän :)

  ReplyDelete
 3. Ei tuo mekko/paita pahalta näytä!
  T. Hän joka ei osaa ommella alkuunkaan

  Kide on tosi nätti, taas kerran:3

  ReplyDelete
 4. Kidelle on kaunis, ja oot aikas hyvä ompelemaan, mä en ees osaa tehä noin hienoo vaik olis ompelukone :D Ja sun kirjottamat tekstit, niitä on niiiiin ihana lukee ♥

  Blogini:
  http://i-love-my-plastic-world.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Hienohan tuo paita/mekko on! Ite en osaa ommella yhtään mitään :D Mutta Kide on kyllä kaunis ♥

  ReplyDelete
 6. Myöhäiset kiitokset kommenteista ;D

  ReplyDelete