Thursday, 6 June 2013

She´s here!


 
Sain kännykkääni tekstiviestin, jossa luki, että lähetyksen voi noutaa postista. Turhaa kai sanoakaan, että juoksin postiin täyttä vauhtia. Kotimatkalla katselin pahvilaatikon pintaa ja muistan miettineeni, että paketti tuntui todella kevyelle.
 
Kuvissa on merkintä Ada P. mikä tulee etunimestäni (Ada) ja sukunimeni ensimmäisestä kirjaimesta (arvatenkin P). Vaikka kuvat on huonolaatuistettu pienennetty, halusin saada niihin oman nimeni, ettei kukaan kopioi niitä ilman lupaa. Shelttiotus oli ihmeissään, kun palasin yli-iloisena kotiin mukanani valtava pahvilaatikko :3
 
 
Ja laatikostahan paljastui toinen laatikko. Oli järkytys nähdä, miten mielettömänkokoisia Pullip-päät ovat livenä. Tuijotin Pere Noelin kimalteleviin stock-chippeihin ajatukset pysähtyneinä, nukke oli niin kaunis ja se oli oikeasti käsissäni.
 
(Ja jos jollakin on mennyt ohi, niin neitokaisen malli on tosiaan Pullip Pere Noel ja hänet on tilattu Mollamaniasta)
 
 
Boksi takaa ja sivulta. Niin kaunis tämäkin ♥


Kidellä on liian kauniit kasvot. Tuo monivärinen silmämeikki ft ihanat alaripset ja herkullisen pinkit huulet yhdistettynä glitterchipseihin  = ♥
 

Asu on kaunis, yksityiskohtainen ja sopii Kidelle täydellisesti. Kauheasti kaikkia härpäkkeitä ♥ Mekko oli tikattu sivuilta parilla pistolla, että se pysyisi litteänä paketissa. Vapautin helman saatuani Kiden ulos.

 
Lähikuvaa mekosta...
 
 
Lähikuvaa paketin yläosasta ja Kiden kasvoista. Huomatkaa hiuskoristeet ♥
 

Meni varmaan puolisen tuntia, ennenkuin raaskin nostaa Kiden ulos laatikostaan:
Ja luultavasti toiset puoli tuntia, että olin saanut neidin irti boksistaan... :D Huomenna julkaisen luultavasti saapumistarinan ja (mahdollisesti jo tänään) teen Kidelle nukkeprofiilin, että pääsette tutustumaan neitokaiseen paremmin :)

 

8 comments:

 1. Ei voi olla totta, kun se on niin nätti o.o <3

  ReplyDelete
 2. Oi että kun hän on kaunis olen kade :)

  ReplyDelete
 3. Yep, kauniskaunis nukke :3

  ReplyDelete
 4. Voin vaan uskoa että olet ihan siellä korkeimmilla onnenkukkuloilla ♥ Ja onhan tuo kyllä todella söpö ja kaunis nukke :)

  ReplyDelete
 5. Ooii! Voi kuinka kaunis!

  ReplyDelete
 6. Kiitos kaikille kommentoimisesta :)

  ReplyDelete
 7. Silmät on tosi kauniit...♥

  ReplyDelete