Tuesday, 14 January 2014

KT: Yhteys sieluissansa

Hellouuu 170 lukijaa omg apua mitä sataseitsemänkymmentä äää kiitos ♥ edellisestä kuvatarinasta on jo aivan liikaa aikaa mutta nyt tarinankuvatus pääsee jatkumaan! Ensin kuitenkin informoin teitä erittäin tärkeästä jutusta nimeltä Yukicon. Olen siis tulossa kyseiseen tapahtumaan ainakin lauantaina (en varmaan pääse enää sunnuntaina ;-;) Hennan ja Oonan kanssa. Mukaan lähtevät molemmat nuket ja minä näytän suunnilleen tältä:

mie

En laittanut tätä äärikaunista kuvaa blogiini huvikseen. Jos minut bongaa, pitää tulla juttelemaan! Olen tosiaan sellaiset 174cm pitkä 16-vuotias kakara, joka kailottaa mie-murteella. Ette voi erehtyä ^^

Asiaan. Uudet lukijat: lukekaa ainakin Kidellen tarina sekä tarinan edellinen osa, niin olette edes hieman kärryillä tapahtumista. KT-sivu on tekeillä, sinne tulee sitten linkit kaikkiin osiin.

Ja en ole ostanut uutta nukkea enkä mustaa peruukkia, kiittäkää photaria.

+ öö alkää kysykö nuppineuloista, leikkikää että ne ovat nurmikkoa tai jotain ^^


- Yhteys sieluissansa -

MUSTA

?: *puhuu itsekseen* "Minä en ole pettänyt luottamustasi, en Illuusionkaan luottamusta. Ystäviä ikuisesti, Renn? Ja minä vastasin kyllä. Olemme ystäviä nyt ja aina ja aina ja nyt..."

IMG_4342

Renn: "Tässä on kyse sitomisesta ja purkamisesta. Ja minä sidon asioita, sillä tällainen viallinen olento ei ole kykenevä purkamaan. Joten sidoin sinetin siskoosi ja minuun, niin että olen teihin yhteydessä. En voi paeta kohtaloani, mutta voin auttaa teitä muuttamaan tarinani suuntaa."

IMG_4344

Renn: "Kidelle, kai sinä muistat? ´Minä autan sinua Renn, minä lupaan sen vereni kautta.´ Ja niin sinä lupasit auttaa susikansan pientä pimeää salaisuutta. Tasapaino pettää pian lopullisesti ja kun niin käy, en tiedä kykenenkö palaamaan koskaan entiselleni."

The Wolfgirl

"Vaikutan niin tyypilliseltä pahalta olennolta, joka kiristää hyviä olentoja kuolemalla ja pimeillä loitsuilla. Mutta minä en ole kokonaan paha. En kokonaan. Toivonkin, että mitä ikinä tapahtuukin..."

*hetken hiljaisuus*

"Mitä ikinä minä teenkään, muista minun inhimillinen puoleni, Kidelle."
...

IMG_4412

Kide: "Voisimme elää täällä onnellisina, mutta sinetistä on päästävä eroon sillä se satuttaa sinua. On pakko olla olemassa jokin tapa kiertää se, ehkä..." Sinettiloitsuja ei voi purkaa ja me molemmat tiedämme sen. Mutta emme voi luovuttaa yrittämättä.

IMG_4423

Lunalia: *mutisee puoliääneen* "Miksi maan olennoilla, jäteillä, ei ole taikuutta? Miksi täällä vain nukeilla on kykyjä? Miksi nuket eivät vanhene täällä? Kuinka tämä säälittävä maailma pystyy toimimaan ilman taikuutta?"

IMG_4426

Kide: "Lorelei Livia Noelle, tiedän että tämä maailma on sinulle uusi, mutta voisitko keskittyä sinettiin, sen purkamiseen? Elämämme täällä voi olla onnellista tai onnetonta, kaikki riippuu sinusta ja siitä saammeko tuon loitsun purettua!"

IMG_4428

Lunalia: *murhaava katse* "Älä enää koskaan kutsu minua Loreleiksi. Nimeni on Lunalia."

Kide: *tuhahtaa ja palaa kirjan pariin* "Ehkä sinetin voisi purkaa rituaalilla? Rituaalitaikuutta rituaalitaikuutta vastaan... Olisiko se liian ilmiselvää?"

Lunalia: *synkkää jupinaa*

Cast a Spell

Kide: "Tarvitsemme vettä ja ruusun terälehden. Ja veitsen. Sinut pitää puhdistaa ja sitten leikkaamme sinetin irti."

IMG_4434

Lunalia: "...MITÄ?!"

Kide: "Ei kirjaimellisesti, hölmö. Maagisesti. Etkös sinä opiskellut taikuuden perusteita?"

IMG_4440

Kide: "Vai nukuitko kaikki tunnit? Hehe, et ole koskaan pitänyt opiskelusta, joten..."

IMG_4439

?: *hento ääni* "Lorelei? Viimeinkin! Minä tiedän kuinka te saatte tuon loitsun purettua, teidän täytyy---"

IMG_4442

Kide: "...mutta nyt jatketaan! Jos tuot veitsen, minä käyn tarkistamassa säilyttääkö Silvery edelleen kuivattuja kasveja päiväkirjansa välissä! Ja samalla tarkistan onko hän kirjoittanut mitään esimerkiksi nukkekokoisten kenkien tilaamisesta... Ei varmaan ole, mutta aina voi toivoa ^^"

Lunalia: *räpäyttää silmiään* Tuo ei ollut Renn.

IMG_4443

Kide: "Lia?"

Lunalia: Keksi jotain nopeasti. "Heh, mietin vain voiko siihen jättiin luottaa. Tai siis kun... Se ei ole nukke. Emme saisi kertoa hänelle Illuusiosta." En ole koskaan valehdellut näin huonosti.

IMG_4444

Kide: *ei huomaa mitään* "Silveryyn voi luottaa! Ja portaalittarien sääntörikkeitä katsotaan usein läpi sormien, sillä jos alkaisimme lakkoilla... portaaliliikenne ei loppuisi kiitos muiden olentojen kykyjen, mutta matkustaminen hankaloituisi."

IMG_4447

Kide: "Tuskin he lähettävät ketään perääni, vaikka kertoisinkin hänelle. On vaan helpompaa tehtävämme  kannalta, jos Silvery ei tiedä liikaa ~"

IMG_4454

...

IMG_4452

Lunalia: *ajattelee* Ei sinetin kautta voi viestiä, eihän?

------------------------------------

Kritiikki on tervetullutta, siskoni haukkui tämän tarinan juuri lyttyyn x) Mitä voisin tehdä paremmin? Kuvat ainakin köhköh Tarvitseeko joitakin asioita selittää? Ja ketkä kaikki teistä ovat tulossa Yukiin? Estradi on teidän ^^

40 comments:

 1. Awwwws, suloinen kuvatarina ^3^
  Jännittävää, uskoisin jotenkin että Renn kuuluu nukkesuunnitelmiisiin ...? :-3
  Tsihihi, Lunalia ja Kidelle ovat niiiiiiin söpöjä (hei Lia, saat hyvän pisteen valehtelimisesta, oot paljon parempi kuin Sakura :-D)
  Jään innolla odottamaan jatkoa, jännittävää, jatka jo viikonloppuna jookosta kookosta ? o u o
  Kidellen hamonen on muuten tosi söpö, tuitui :-3
  jaa-a mä taas kirjoitin jotai ihan outoo tähän kommenttiin mistä tää johtuu ? o n o
  Ja ainiin
  Sun cossis on iiihana ;3; <333
  Sie oot suloinen :----3
  Nyt tiedän mistä nukkes on kauneutensa perinyt (;
  Äläkä yritä kieltää tai tulen ja otan Sakuran mukaan ja Sakura saa parissa tunnissa nukke kaksikkosi hulluksi .... o u o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yep, on aika selvää että tänne tulee joskus susityttönen... Jolla onkin eräs pienehkö salaisuus hmm *mystinen virnistys*

   Lia ei oikeastaan edes ole erityisen mahtava valehtelemaan, Kide vaan sattuu olemaan surkea tunnistamaan valheet x) Saatan kuvata kt:n seuraavan osan viikonloppuna, mutta postamaan en ehdi koska olen Yukissa ^^

   Öh mitäs vielä. Tuo ei ole varsinaisesti cossi, mekko vaan ja en oo kaunis heippaaaaa

   Delete
 2. IHANAAAAA IHANNAAAAA KAKSI JUMALAA POSTANNUT SAMANA PÄIVÄNÄ OMG NYT ON MAAILMANJÄRJESTYS SEKAISIN!!!
  yyyhyyyy en pääse yukiin en nää hullua oikeassa elämässä (hei se oli vitsi simppa meil oli instassa AIKA hauskaa :DD) Oikeesti jatka piaaaan *Q* Siis juoni ja kaikki *Q* HEi sä todellakin olet jumala!!! (ei, et tiennyt sitä vielä) sorry ylilyhyt kommentti kun pitää opetella joku kakka esitelmä, tehä läksut, jne. mutta kuvittele tähän miljoona riviä palvomista ;DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. ...wut o.O *lukee kommentin uudestaan* Ahaaa I see, kiitoksia :

   (...jumalaa?)

   Delete
 3. Aivan ihanaparastäydellinenmahti kuvatarina jälleen kerran! Voisin ihkuttaa tätä maailman ääriin, mutta jotenkin tuntuu, että se olisi aika epäselvää luettavaa? XD Kaikki on selitetty tosi hyvin ja tarina etenee hyvää vauhtia, taidan tietää kuka on kysymysmerkin takana ;)
  En voi uskoa, että tää tosiaan on kuvattu sisällä, sillä laatu on jotain niin jumalaisen täydellistä *Q* <3 Lunalia ja Kidelle loistivat taas kaikessa täydellisyydessään ja alussa näyttää oikeesti, että olisit saanu uuden nuken! c: Loistavaa kuvaustyötä Ada ja nähdäänpi perjantaina <3

  p.s. Toi mekko on niin söpö <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Shhh Oona, pikkuherra/neiti kysymysmerkin pitää pysyä mysteerinä ainakin seuraavaan osaan saakka ;)))) Öeäää apua kiitos ;3;

   Delete
 4. Häh.. Miten joku voi sanoa tätä jumalaista tarinaa huonoksi?
  Oikeasti toi alku, noi varusteet ja kaikki.. Panostat ihailtavasti tarinoihisi.
  Susikansa vaikuttaa todella mielenkiintoselta... owo ♥ Noi nuppineulathan oli ihan tunnelmallisia, oikeesti. Loivat sellaisen taika tunnelman :D
  Olen niin kateellinen sun ihanille tarinoille ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. ...eihän teidän kommentteja lukiessa PYSTY angstaamaan x) Kiitos! :3

   Delete
 5. VOUUUUU jännÄ osa !!!!!12 vautsi pumtsi pum
  toi vika kuva on khyyl koska hullun kiilto silmis awww lia tuu murhaamaan mut oot liika söpö (tiiän et arvostat tota lia olethan sentään hanipöpöliini aww aww okei kohta se tulee oikeesti murhaamaa mut)

  ja kiden asu on ihana omfggg
  kelpais mullekki
  ihmiskoossa siis
  miksei mul oo perusvalkosta hametta
  MIKSI

  nii ja söpöi nuppineuloi

  tää on paras kommentti tähän mennes can't deny

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hullunkiilto heheheh toi kuva on hämyisän mystinen spoiler silleen tavallaan ^^ Kiitus kommentista jonka kääntämiseen meni vaan vartti eikun mitä

   Ok tällä kertaa tajusin kaiken eka lukemalla. Pitäskö alkaa huolestumaan... :D

   Delete
 6. Rakastuin juuri viimeiseen kuvaan :3 ♥♥♥ Jos en tietäisi mitään tarinan jatkosta, pakottaisin sut kertomaan, mutta koska tiedän, jään vain innolla odottamaan kunnes postaat lisää x)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hiljaa sinäkin x) NÖSSÖ.

   moi tää on laadukas vastauskommentti, kiitos Henna :3

   Delete
 7. Siskos on phasti vääräs jostää tarina on sen mielest huono :D

  ReplyDelete
 8. Sun sisko on tooooooodella pahasti väärässä! Tää oli jälleen ihana tarina! Ja mitä kuviin tulee, ei ne ole mitään huonoja!

  ReplyDelete
 9. Tosi upee :o Täähän oli just hyvä <3

  ReplyDelete
 10. Kiitos myös Ida Sivonen, Ertsu jertsu, anonyymi ja Iida :3 ♥︎

  ReplyDelete
 11. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 12. sdfkciuycoiuvgumcpodsifgy
  MITÄ VADELMAA TÄÄ KUVATARINA OLI? > 3 < <3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3
  tai ehkä päärynää... o w o
  Mutsiis aivan sairaan hyvä oikeesti! ootan NIIN innolla jatkoa!! <333
  Hei muuten, tuo Kiden kädessä oleva kirja on niin mahtava oikeesti. wtf miten teit sen ; o ;
  nyt mäki haluun tollasen. Matkin sua ja väkerrän tollasen. Tollasentollasentollasen. eikai sua haittaa?8)

  jatkoa pian, saat anteeksi :3 eikumitää

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on joku outo minivihko jota uitin teessä ja vesivärissä ja sit tein siihen kannet ja koristelin muutaman sivun ooo xD Tee vaan ^^ Ja kiitus!

   Delete
 13. Tää on aivanaivan paras! En löydä sanoja :`D

  ReplyDelete
 14. Mä taidan tästä mennä tuonne nurkkaan lukemaan tän kuvatarinan about kymmenentuhatta kertaa uudelleen. ^u^

  MAHTAVAAA! *o* *palvoo palvoo*
  Lunalia on niin söötti, mä haluun syödä sen... >:3

  ReplyDelete
 15. Voinko käyttää Illuusiota omassa (tulevassa) kuvatarinassani?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Illuusio on minun itse keksimäni, mielelläni pitäisin sen omana juttunani (kyseinen maailma tulee esiintymään tulevaisuudessa enemmänkin) ^^' Uskon, että pystyt keksimään jotain itsekin :)

   Christaa ja Milla: Oi kiitos :33

   Delete
  2. Okei, onneksi kysäisin, jossain toisessakin blogissa oli kyllä Illuusio (?) Nyt vain keksimään oma paikka :)

   Delete
  3. Juu, Sonjan (tthescarlet.blogspot.fi) tarinassa on myös illuusio, mutta se on aika dramaattisesti erilainen kuin minun Illuusioni :D

   Delete
 16. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä ehdin jo miettiä monta tuntia että mitä kirjoitit ja miksi poistit kommenttisi :D Woah miten pitkän kommentin taas raapustit, en voi kiittää tarpeeksi koska kilometrikommentit <3 En ees oo pitkä ok oon aika mutta etsin sut ja sit saat säikähtää hengiltä mie-otusta MUHAHAA ok mitä

   Oweawew apua ei saa kehua *punastus* kiitos tuhat kertaa taas apua ;3; Musiikkia olisin laittanut mutta koneeni oli ihana ja ei soita ollenkaan mitään youtubessa joten lisääppä siinä musiikkia... Käskin kyllä minua fiksummat katsomaan mikä mättää joten ehkä se toimii ensi kerralla ;-;

   ....wut. Ok Renetan asu on aika hottis eikun mitä mut tohon tulee vielä sellanen viittajuttu kunhan saan aikaiseksi ommella sen loppuun ehehe ^^' Yritän kuvata lisää kt:ta mahdollisimmaan pian, tosin luonnonvalo on aika harvinainen luonnonvara täälläpäin yhyy

   Delete
  2. Whaat olin tulossa vain katsomaan vastaustasi mun puhelimellani ja sitten se poisti mun kommentin ö_______ö mitä hemmettiä tää oikein on mun puhelin vamppailee taas nyt Dx eh mutta olen pahoillani näistä miun ihmeellisistä kommentinpoisto jutuista, mutta mä en tiedä että mitä nappia muka painoin että toi kommentti poistui é n è' Anteeksi, tästä lähtien en enää lue mitään puhelimellani tai kirjoita tänne bloggeriin ; w ;' gomenasai

   Delete
  3. Ääää tyhmä puhelin ;-; Mutta aeeaaa me nähdään Yukissa oumaigaad :O

   Delete
 17. ....moi vihaan sua ku sä meet yukii ja kaikki muutki menee paitsi mä

  ps - millo pidät täällä miiti? ei sillä että tulisin jos sä tuut sillä oot aika ärsyttävä ja nii on kyllä isak ja moni muuki mut ei se haittaa???

  ReplyDelete
  Replies
  1. No en tiedä senkin nolis ehkä öö Yukin jälkeen? Pitää katsoa pitää katsoa

   Delete
 18. Miten sä saatoit mennä vaihtamaan ylisöpön bannerin ja vielä paljon ylisöpömpään?!

  ReplyDelete
 19. Ihana kuvatarina, tyttösi ovat niin nättejä <33

  ReplyDelete
 20. Ano: Oeaaa apua, se huomattiin heti :D Ajattelin viimeinkin vaihtaa bannerin, edellisessä kun Kidellä oli vielä stock-peruukki x) Blogger tosin murhasi bannerin laadun totaalisesti ja en voi valittaa, koska en osaa laittaa banneria flickrin kautta :D

  Nasu: Kiitus :3

  ReplyDelete
 21. Milloin ostat/saat Rennin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ostan Rennin varmaan vasta kesän jälkeen ^^

   Delete
 22. Minusta tämä kuvatarina oli hyvä! :) Ei aina toimintaa pidä olla ja juonikin menisi siinä lyttyyn, tämä oli hyvä jatko edellisille. Siskot sitä paitsi haukkuvat aina kaiken mitä tekeekään - itse saan aina negatiivista kommenttia siskoiltani, ellei joku asia ole oikeasti jumalallisen hyvä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siskot ovat rasittavia. Mutta ihania. Pitäs kai vaan oppia jättämään haukut omaan arvoonsa :D Ja kiitos ♥

   Delete
 23. ihana ♥ Lunalia & Kide, aah ♥ salaperäisyyttä, ja toivon jotain jännitystä jatkossa c:

  ReplyDelete