Friday, 14 February 2014

KT: Kuun tyttäret

Happy Valentine´s Day!

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ! ♥ Jos en postaa enää koskaan se johtuu sitten siitä että Renn ja Lia ovat murhanneet minut.

Anteeksi melkein kahden viikon postaustauosta, minulla on tässä jaksossa jokseenkin täysi lukujärjestys niin en välttämättä ehdi postaamaan ihan joka viikko vaikka kovasti yritänkin! Nyt olisi tosiaan taas kuvatarinan aika, mutta ensin piilomainostan ovelasti Oonan giveä, johon te kaikki voitte osallistua eikös juu? Giveen TÄSTÄ.

Tekijä: *tekeminen*"Puhuminen"
Ajatteleminen "Telepaattinen keskusteleminen"

KT: Kuun tyttäret

IMG_5090

Kide: *selailee reseptikirjaa ja puhuu itsekseen* "Pata on kypsää suunnilleen nyt. Seuraavaksi se saa jäähtyä hetkisen ja odotellessa haen Lian."

IMG_5108

Kide: "Lunalia onkin viihtynyt ulkona pitkään. Hänen on ihan hyvä ulkoilla välillä ja saada ajatukset muualle. Unohtaa Renn ja sinetti hetkeksi."

IMG_5107

Kide: Renn... Hän käyttäytyi niin omituisesti.

Susikansan sielut koostuvat puolikkaasta sudensielusta ja puolikkaasta ihmissielusta. Susikansa ei käytä mustaa magiaa ja susi-ihmiset ovat aina perusolemukseltaan hyviä. Miksi Renn ei siis ole hyvä? Minusta tuntuu, että Renetan susisielussa on... Jotain. Jotain poikkeavaa.

Jotain viallista.

IMG_5106

Kide: *työntää ajatuksen syrjään* "No, yhtä kaikki olemme turvassa Lian kanssa, ainakin väliaikaisesti. Nyt tärkeintä on hakea Lunalia ulkoa ja selvittää pitääkö hän tästä padasta!"


...

Memories

Lunalia: Reneta, Renn, Sudetar.

IMG_5027

Lunalia: Elämäsi on pelkkää valetta. Käytät niin monia nimiä, piilotat menneisyytesi ja sen, mikä todellisuudessa olet, laumasi ulkopuolisilta niin monilla tavoilla. Et koskaan kerro kenellekään totuutta itsestäsi.

Minä näin heti tuon kaiken läpi. Minä tiedän mikä sinä olet, sudetar.

IMG_4998

Lunalia: "Renn?"

IMG_4796

Renn: "Lunalia, kuun tytär.

IMG_5000

Lunalia: *hämmentyneesti* "Kuun tytär?"

Renn: "Kansani, susikansa... Me olemme kuun lapsia, sillä kuu vaikuttaa sielujemme susipuoleen. Sinä olet jotain muuta. Et kuitenkaan ottanut yhteyttä minuun sen vuoksi."

IMG_5002

Lunalia: "Minä... haluan tietää miksi teet tämän kaiken."

They used to call her a monster

Renn: *säpsähtää ja jää tuijottamaan tyhjyyteen*

IMG_5033

Renn: *yllättävän haavoittuneen kuuloisesti* "Totta puhuen en tiedä. Minä... Minusta tuntuu että jokin hallitsisi minua, mutta samaan aikaan olen vain minä. Kuin suteni ohjaisi-"

IMG_5034

Renn: *ääni kylmeten* "Sinä huijasit minua. Saat kärsiä siitä."

IMG_5003

Lunalia: "Ei, Renn. Minä en huijannut sinua, sinun ihmissielusi vain pääsi hetkeksi hallitsemaan... toista puolikastasi. Olet haavoittunut henkisesti ja annat vihasi heikentää sinua entisestään ja se taas vahvistaa suttasi. Tämä---" *ajatuksien äänensävy muuttuu sääliväksi* "Tämä ei ole sinun syytäsi, Renn."

Lunalia - Dal Icarus

Lunalia: "Renn?"

IMG_5035a

IMG_5012

Lunalia: *lamaantuu yllättävästä kivusta ja putoaa*

IMG_5020

Lunalia: *ei pysty hengittämään* "Renn, lopeta! Sinä... Sinä tapat minut!"

IMG_5035

Renn: "Hah! Löytyihän sinustakin ripaus nöyryyttä, annan siis tämän kerran anteeksi. Valitse viisaasti, kuun tytär. Et mahda minulle ja tälle loitsulle mitään. Älä enää koskaan sääli minua."IMG_5023

Lunalia: *vetää syvään henkeä* "Mitä sinä haluat, Renn? Miksi teet tämän?"

IMG_5026
*hiljaisuus*

IMG_5044

Kide: *tanssahtelee paikalle* "Lunalia, täällähän sinä olet! Tein meille ruokaa, kerrankin jopa ilman että mikään, paloi pohjaan! Minulla on sellainen tunne että pata on onnistunutta, maistoin sitä jo ja se oli omasta mielestäni ihan hyvää. Alan hiljalleen oppia tämän asian..."

"...Lia? Onko kaikki hyvin?"

Lunalia: "Minä tulen."

IMG_5048

...

IMG_5116

Lunalia: Susitytön salaisuus... Voi kuinka helppoa olisi kertoa se siskolleni ja hän ei koskaan suostuisi auttamaan Renetaa. Kide ei pidä siitä että hänelle valehdellaan näin suurista asioista, vaikkei itse huomaa valheita.

IMG_5119

Lunalia: En saa mielestäni keskustelumme aikana näkemääni näkyä. Renetan suosikkiase, pitkänokkainen metallinen linnunkallo. Sillä saa aikaan pahaa jälkeä.

IMG_5124

Kide: *hyräilee puoliääneen*

IMG_5125

Lunalia: "Kide, voisimmeko jo nukkua? Minua väsyttää."

IMG_5126

Kide: "Toki, onkin jo miltei keskiyö."

"Good night, sister"

Kide: "Hyvää yötä, Lunalia."

MUSTA

*valot sammuvat*

IMG_5134

Lunalia: *kuiskaa* "Hyvää yötä, isosisko..."

IMG_5135

Lunalia: Renetan ase... Sudetar voisi tappaa parhaan ystäväni ja en voisi tehdä mitään. En niin kauan kun olen täällä, aivan eri maailmassa jossa taikuuteni ei toimi niin kuin sen pitäisi.

...

IMG_5037

IMG_5040

MUSTA

*tukahtunut kiljaisu*
IMG_5054

44 comments:

 1. Hyvää ystävänpäivää sullekkin n w n Ja tosi upee kuvatarina <3 Toi sun nukketalo on tosi hieno :)

  ReplyDelete
 2. Ihanaa ystävänpäivää sinnekin :-D kuvatarina oli jälleen kerran aivan mahtava ja wäää <3

  ReplyDelete
 3. Vautsi, ihana ♥
  Lisää tätä! Haluan jatkoa tälle :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia ihanista kommenteistanne Iida, Sofiaws ja Tinke ♥

   Delete
 4. Meeeeeeeep aws jäiks upeaa kawaii Renn perfecto postasit iik apua ihana <33<3333<3

  köh köh eräs sai taas kohtauksen. Ja meni sanattomaksi. TÄMÄ OLI UPEAAA Ada silkkaa rakkautta pahin saamani kohtaus tähän mennessä blogiasi lukiessa Kide on soma Lumppa ihanatush ja Renn ylijumala aamen.

  Voi pyhä desu ei tähän voi sanoa mitään. Ööö etsi punainen lanka tästä kommentista? Tämä kuvatarina oli aivan LOISTAVA. Oikeasti. En valehtele. Snifff. Kuolen. Ihan tosi ;___;

  *sydänspämmin suuntainen tähän kohtaan* Miksei tänne saa niitä kivoja isoja sydämiä mitkä pullipsuomessa onn... Iha typerää.

  RENNN PLZ MARRY ME <33 okay oon liian nuori viel

  Ja mistä huidenkuikasta oot repässy ton linnunkynsiaseen??! Moi unohin jo miks kutsuit sitä .___. Muisan ainoastaan että tämä_tarina_oli_TÄYTTÄ_TIMANTTIA (timantti on arvokkaampaa kuin kulta eikös juu ja Rennin silmät on kultaa am i right)

  Tämä oli ystävänpäivän piristys thank you LOISTAVA IDEA painun laittamaan omillekin nukeille vaaleenpunasta ylle. EI SAA Rennitys ja Lumppapieni (lempinimitykset 599++) tappaa Silveryä jos tapatte tämä blogi ei enää päivity ja tulen surulliseksi. :<<

  Ja koska tämä on TODELLA älykäsh kommentti lopetan nyt.

  ps en oo varma tuleeks tää ny anona vai miten mutta tuli tai ei niin olen vanha kunnon (tai ei niinkään vanha hehe) lolly moi musta tais tulla vakiokommaaja desu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. OO ÄM GEEE mä 1) kirjauduin bloggeriin 2) osasin lähettää tän komman muuten ku anona 3) OLIN NELJÄS KOMMAAJA mihihi proud about herself. Täten ilmoitan että mut tunnetaan tästä lähtien bloggerissa nimellä Schnee Kristall (tiedän, random nimi eik liity MITENKÄÄN pullarinickiini mutku piti pistää etu- ja sukunimi... tosin tää ei TOD ole miun nimi oikeesti lol) *painuu liittymään tähän fanituksenkohteeseensa*

   Delete
  2. LOL tajusinpa vasta nyt että mulla nukeilla samat pääkoristukset (vaal pun rusetit ja valkone ruusu) ku tossa ekasha kuvassa xD

   Delete
  3. Apua ei saa kommentoida noin pitkästi ja ihanasti koska menen ihan hämilleni ja en osaa vastata ja apua ;-; Nuket ja minä kiitämme kehuista (...tai siis minä ja Kide koska Renn ja Lumppa mököttävät edelleen köh). Suosittelen harkisemaan sitä ideaa nukkejen pukemisesta vaaleanpunaiseen huolella, tuppaavat alkamaan mököttämään O___ö

   Kalloase on Yukiconista ostettu ilmeisesti kaulakoruksi tarkoitettu juttu :D Punoin sen vaan kiinni Rennin käteen ^^

   Delete
  4. ...ja tämä ei yhtään toki lisää kunnioitustani noita upeita nukenaseitasi kohtaan. Mistä olet tuon Rennipienen sauvankin repinyt? ;__; ja se on selvästi linnunkallo.

   (heh puin nukettimet vaalenpunaiseen varoituksesta huolimatta ja tällä hetkellä kaksi niistä ei suostu puhumaan minulle enää ikinä ö___O)

   Delete
  5. Rennin kallosauvan kallo on maalattua taikataikinaa ja varsi koostuu kolmesta grillitikusta(...) jotka on maalattu ja sitten heitelty koristeeksi kangasta :D Kaikki nukkejeni tämänhetkiset aseet omistavat jokseenkin hämärät tarinat hmm

   (No niin minähän varoitin sinua! Täällä ovat onneksi leppyneet, peruukeilla lahjominen toimii aina! ^^)

   Delete
  6. ...oikeasti? : D Ei näytä siltä sitten yhtäään. Taisiis jos MINÄ yrittäisin saada taikataikinasta (lovelysana<3) ja grillitikuista jotain aikaan niin krhm lopputulos olisi jotain mille ensinnäkin kuolisin nauruun. Ja psh miksi kaikki muut näkevät ms-nukkien pyyhkeissä potentaalia paitsi minä D: luulin ettei sillä tee mitään ja hukkasin.

   (Olisi kai pitänyt uskoa... Jouduin lahjomaan vaatteilla mikä on erittäin huono koska ompelutaidot -967 ^^'')

   (ja EHKÄ tämä keskustelu päättyy tähän koska tämän postauksen kommenttiosio alkaa muistuttaa pikemminkin chattia... pah minäkö ylikäytän sulkeita)

   Delete
 5. oih miten ihania kuvia ja tarina on järkyttävän upea <3

  ReplyDelete
 6. Ja nuket on niiiiiin IHANIA varsinki Renn on BEAUTIFUL <3 <3 <3

  ReplyDelete
 7. Renn vaaleanpunaisessa mekossa aww <3 Onko söpömpää nähty?
  Tarina oli upea, ja nuo Rennin aseet (+tuo supersuloinen kattila) voiapua. Nukkejen asennot on luonnollisia ja kuvat erittäin hyvälaatuisia. Lienee sanomattakin selvää että pidin tästä >3<

  ReplyDelete
 8. Apuaaaa Adaaa *3*
  Upea kuvatarina, sie kehityt kokoajan vain enenmän, voivoi Renn ei saa olla ilkeä Lialle tai se tulee ja vetää sua kuonoon o u o
  siis oikeasti miks aina mulle tulee mieleen et Lunalia vetäisee jotai kuonoon, sun pitää tehä semmonen shoot jossa Lia suuttuu ja käy vetäsemässä jotai kuonoon !!!!!!!! o W o
  upeita asentoja, loppu oli suloinen tai no ... ainankin upea :D <333
  Äeäwäwä, sain toiveeni läpi, Renn pinkeissä, ja Lia myös <333 :3
  Ja loppuun vielä pahoittelen K-virheistä, toi kone päätti tänään sitten mennä rikki eikä käynnisty, mutku huomasin sun postanneen oli pakko lukea, ja nyt sitten kommentoida :D

  ReplyDelete
 9. Nipsu ja Chihiro: Oi, minä ja nuket kiitämme kehuista :3 ♥

  Yua Yai: Hei apua eijei taas tälläinen kommentti mikä on liian pitkä ja kehuva ja eaaaee kiitos ;-; Haha niin sait, tosin nuo eivät enää puhu minulle joten ihan vähään aikaan Lumppaa ja Renniä ei tulla näkemään pinkkiasuisina Ö__o

  ReplyDelete
 10. Upea tarina! ♥ Ja hyvää ystävänpäivää! :3

  ReplyDelete
 11. ÄÄ ihana tarinaa + toosi söpö kuva toi eka. Loppu tarinassa jäi jännään kohtaan ja kuvat on liian hyvälaatusia :33 <3 Renn on vaan niin nätti. Ja Kidekin on ihan <3333 Lunaliakin on tosi söötti :33 Wää barasuishoun meikki on jotain niin täydellistä ja noi chipit sopii Rennille älyhyvin wää sitä vaan et jatkat nopee tota tarinaa!

  ReplyDelete
 12. tuo musiikki kyllä sopi hyvin tähän osaan *-* Se loi väistämättä sellasen vaarallisen tunnelman, joka taas loi tähän kuvatarinaan lisää tunnelmaa ja toi musiikki sai noi vuorosanatkin nousemaan jotenkin enemmän esille ja öh niin *menee taas musiikin ylistämiseksi*

  Mutta aws Lunalia on niin suloinen ♥ Rakastan tota neitokaisesi asua ja tota miten oot pistänyt hänen hiukset. Ja mistä toi Lunalian ihana paita ja housut on? Vai ootko tehnyt ne itse ö____Ö ?! Sekä Renn on myös ihana ja ovela luonteinen neitokainen, hehe, me like~ Sekä tietysti upea Kidelle jonka simmut ovat ihanat, hyvä että pidit noi lilat sillä ! :3

  Kuvatarina eteni taas sujuvasti ja se oli hienosti kuvattu, varsinkin toi Lunalian ja Rennin puhekeskustelu juttu. Toi Rennin pistoase ja toi toinenkin ase ovat kyllä cooleja ja varsinkin noissa vikoissa kuvissa ne oli hienot ja oh nam verta <3 (en ole sadistinen..) Pidin siitä miten vuorosanat olivat kirjoitettu ja joissakin kohti ne jopa jotenkin hämäsivät minua :o Mutta hienoa työtä oot tän tarinan eteen tehnyt, kuvien laatu ja kuvakulmat olivat taas kerran hyviä ja no öh well done ! <3 *kirjotin tän kommentin sitten tosi nopeasti joten sori mahdolliset kirjoitusvirheet ja muut :'D*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh taas musiikki saa kehuja, vaikka valitsin sen n. vartin ennen postauksen julkaisua köhköh ^^' Mutta ensi tarinaan olen vaihteeksi löytänyt biisin etukäteen *ylpeä itsestään* Lumpattimen (lempinimet ne vain paranevat) asu on itse tehty juu, mutta sen kyllä huomaa ainakin livenä :D

   Mhh, tämän tarinan veriprosentti on huolestuttavan matala, pitääpä korjata asia 8)) *mielipuolista naurua*

   Delete
 13. oh gosh. luulis että oot nukkeillut jo monta vuotta. tää musa sopi täydellisesti tarinaan, laatu oli mahtavaa ja tän idea on niin upea! * o * ♥

  ReplyDelete
 14. Voihan sentään... *hyppelee mukaan Renn-fanikerhoon* Hän. On. Mielettömän. Upea. Hahmo. Muista se.Fanitan tota kokonaisuutta, nuo silmät <3 Kuvaat todella hienosti, ja veresi on yksiä aidoinpia mitä olen blogeissa nähnyt :) (anteeksi jos joku on tätä jo kysynyt, muttah pakko silti kysyä että miten olet toteuttanut ah-niin-aidonnäköiset veriroiskeet?) Sori jos joku on jo kysynyt, en ole huomannut tai sitten olen sokea..
  Tarina liikkuu jouhevasti ja kuvakulmat ovat nawwws (wääh teillä on lunta meiän lumesta tuli loskaista mömmöä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja koska kännykkä on hieno asia, se päätti että kommentti on nyt valmis julkaistavaksi... eipä minulla mitään ihmeellistä sanottavaa kyllä olekaan, postaa taas kun ehdit! Ja eka kuva on hieno <3

   Delete
  2. Veri on ihan vaan vesiväriä ja roiskeet tein yksikertaisesti roiskauttamalla vesivärilitkua hangelle (naapurien ilmeet olivat aika eeppiset koska päätin fiksusti tehdä tämän etupihalla), lisäksi olen vielä vahvistanut kuvan värejä jälkikäteen ^^

   Kiitokset sinulle ja kaikille muillekin teille ihanaisille kommenteistanne :3

   Delete
 15. U.P.E.A.
  Upeat kuvat, upea juoni, upeat nuket, upea kokonaisuus. ♥

  ReplyDelete
 16. toooosi jännä kuvatarina ja hyvää ystävän päivää + Lia näyttää jännälle pinkeissä :D

  ReplyDelete
 17. Neitisi ovat niin söpöjä vaaleanpunaisissa mekoissa <33
  Kuvien laatu oli jotain täydellistä ja kt oli upea! Jatkathan pian??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lunalia: "...söpöjä..."

   Renn: "Vaiko murhanhimoisia?" *kiillottaa kalloasettaan*

   Delete
 18. Voihan peijakas sentään mikä tarina! :D Mä rrrrakastan lukee sun tarinoita, niissä on aina toimiva juoni ja laatukin on niin namia, nukeista puhumattakaan *-* ♥

  ReplyDelete
 19. Vau, tosi upea tarina! Odotan innolla jatkoa. Sun tarinat on tosi hyviä, kuvanlaadut ja kuvajärjestykset toimii ja asennot näyttää tosi aidoilta. Esim. Kun Lunalia ei saa henkeä, niin se näyttää juuri siltä! Saat todellakin nukeillesi todella aidot asennot, tykkään. c: Ja tarinasi juonet on tosi hyviä ja mielenkiintoisia - ja erilaisia. (Samaa sanon nukeistasi :D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, valtavat kiitokset kehuista :3 ja nugetit kiittävät myös ^^ ♥︎

   Delete
 20. Hyvää myöhästynyttä ystävänpäivää sinulle ja nukeillesi! Liian jännää, haluan lukea tätä koko ajan, mutta ei siitä ole mitään hyötyä, sillä ei se jatko silleen tule... :D

  ReplyDelete
 21. (Olen palannut kommentoimaan..)
  Siis mitä tää on olevinaan? Oon ihan pihalla just nyt monella eri tapaa. Uusi nukke..? Kuun tytär..? Wow, että sä keksit! Tykkäsin tosi paljon vieläpä noista viimeisimmistä kuvista! Ah, että mä rakastan näitä sun kuvatarinoita! <3 Varsinki kun kehityt koko ajan.. ;3

  ReplyDelete
 22. Herran jestas. Anteeksi vain mutta kukahan se kt-nero tässä oikein on? x) Sinääääh senkin ketale. Asdfgh tää tarina oli aivan mahtava ja mukaansatempaava, oon rakastunut tähän juoneen ja sun nukkeihin ihan totaalisesti! ♥
  Ensinnäkin Rennin kauneus korostui tän osan kuvissa entisestään. Neidin silmät on vaan niin vangitsevat ja sopii täydellisesti Rennin peruukkiin ja muutenkin koko tytön tyyliin. Myöskin Kiden chipsit on ihanan väriset ja ripset on myös niin nams ♥ (tahdon enemmän kuvia Kiden ripsistä > u < ! okeimitä)
  Krhm, jospa nyt vain siirtyisin sanomaan pari sanaa tästä itse tarinasta~ :'D

  Toi kohtaus, jossa Lunalia puhuu telepaattisesti Rennin kanssa ja putoaa yhtäkkiä oksalta tuskissaan alas, taitaa olla mun lempikohtaus tässä tarinassa. Sait siitä tosi aidon oloisen (okei kaikki tässä tarinassa oli aidon olosta mutta silti), ja Lumpan ilmeetkin tuntui niin sopivilta jokaiseen repliikkiin! Kaikki vuorosanat oli taas mahtavia, ja äöähhh kuvien laadusta en taida sanoa edes mitään koska se on liian hyvä taas jälleen. ó 3 ò Renn vaikuttaa muuten erittäin ihanalta luonteensakin puolesta, koska varsinkin noi neljä vikaa kuvaa kertoi jo siitä, mitä kaikkea Renn pystyy tekemään tuosta vain. ;) Ah rakastan tota metallista linnunkalloa, se on jotenkin niin omaperäinen ja vaarallisen näköinen ase ♥ Jätit tän tarinan tosi mielenkiintoiseen kohtaan, mulla ainakin pomppas sydän kurkkuun kun Renn kohotti uhkaavasti linnunkalloaseensa ja yhtäkkiä esiin tuleekin verinen hanki *-* Olin ihan fiiliksissäni tossa tarinan lopussa, enkä kyllä yhtään ihmettele vaikka olisin huomaamattani kiljaissut katsottuani ton vikan kuvan. ^^'

  Oot kyllä tosi taitava tarinoiden tekijä, kaikki oli taas niin kohdallaan kuin olla ja voi. Musiikki toi just täydellisen tunnelman ja Lunalian huolestuneisuus ja kaikki ajatukset oli tosi onnistuneesti tuotu esiin! Rakastin tota(kin) kohtausta, jossa valot sammuivat ja Lunalia alkaa miettiä kaikkia ahdistavia ajatuksia, joita ei missään nimessä saisi miettiä yrittäessään ruveta nukkumaan. ;-; Ja vielä lopuksi mainitsen, että Kide taitaa olla aika mestari ruuanlaitossa ♥ x) Pystyn kuvittelemaan, kuinka Kide kiroaa aina kaikki ruuat alimpaan helvettiin kun ne palavat pohjaan, hoho~ Hyvä jos tällä kertaa pata onnistui!

  Ainiin, hyvä jos muuten tajusit sen kuvien pienentämisen, olin ajatellu että voisin neuvoa sen tässä kommentissa, mutta apu ei taida olla enää tarpeen (;
  Mutta jooh, jatkahan taas niin pian kuin ehdit tätä huipputarinaa! Oot mahtava tarinoitsija, tää osa oli jälleen tosi upea ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. O_____ö mitä mun pitäis tehdä kun ihmiset kirjoittaa kamalan pitkiä ihania kommentteja ja meinaan alkaa itkemään koska liikaa kehuja ja ;-; Olen taas ihan sanaton, en osaa vastata muuta kuin että sinä se kt-nero olet ja asiasta ei väitellä!

   Ps. Pata ei onnistunut, syömishetkellä paljastui että Kide oli menestyksekkäästi pudottanut sekaan patalapun... Joten nukkeraukat joutuivat menemään taas nukkumaan tyhjin vatsoin

   Delete
 23. Voi ei miten ihanan jatkon tarina taas sai. En ymmärrä miten voit saada mitään alemmuuskomplekseja kenenkään tarinasta, kun sun oma on näin täydellisen ihana. Älä enää ikinäkoskaanmilloinkkan hauku sun tarinaa, tai suutun. En malta oottaa, että sun nuket on valmiita, koska ne on kaikki jo nyt niiiiin ihania ja voi Lia, kerro Kidelle, sen pitääääää saada tietää!

  Divina lähettää terkkuja Lialle, vaikka ei kuulemma ikinä tee niin. Meidän pienet angstidalit ♥

  Lupaa mulle, että jatkat tätä pian, koska muuten mulle tulee vierotusoireita, joiden seuraukset voi olla kohtalokkaat. Saatan kokeilla lahjontaa ja saatat saada postia tai sitten kiristystä ja joku sun nukeista saattaa päätyä mulle x) Tai sitten mä voin seota ja Divina kyllästyy muhun ja tappaa mut. Joten tuota, mun pointti tais tulla selväks? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voinpas angatata angstaaminen on kivaa! Lunalia laittaa terveisiä takaisin, meidän on oikeasti pakko nähdä että päästään kuvaamaan dalleroispalleroisia!

   *lukee loppuosan kolme kertaa* owo tappamista = verta


   Eiku

   Delete
 24. WOOOOHOOOOOOO!!!!!!! Aiva ihanaaaaaaaa

  ReplyDelete
 25. Voi Ada, minkä teit?
  Postasit taas aivan järkyttävän mahtavan ylimaallisen jumalaisen kuvatarinan ja ystävänpäiväkuvan, että itken verta enkä enää ikinä halua katsoa omaa blogiani o n o
  Et voi saada kenenkään muun kt:sta mitään angstikohtausta, kun oma tarinas on näin mahtava!

  Aloitetaanpas tuosta ensimmäisestä kuvasta. Kuolin neitostesi söpöyteen! Poset oli älyttömän suloiset ja awww Renn ja Lunaliakin puettu vaaleanpunaisiiin supersöpöihin mekkoihin ♥ Kaikki nukkea on jo nyt täydellisiä, enkä voi kuvitellakaan miten täydellisiä ne on sitten valmiina ;-; <3 Vaaleanpunainen nauhakin on niin suloinen ja rusetit ja kukka ja kaikki asdllföd ;__;

  Kuvatarina. Loppu. Kuolema. Jälleenherääminen. Uusi kuolema.
  Aivan järjettömän ihana taas kerran, en löydä sanoja kuvailemaan sitä tunnetta, kun oot postannu kuvatarinan tai ihan mitä tahansa.
  Kuvat oli niin ihania, etten käytä sopivaa superlatiivia kuvaamaan niitä. Alan vain toistaa itseäni, mitä teen aika usein (köh). Osa oli niin jännittävä ja lopun Cliff hanger, sie tapat miut!! Kidelle näyttää niin ihanalta pieneltä pinkiltä yksisarviselta violeteissa chipseissään, täykkisripsissään, peruukissaan, rusetissaan ja mekossaan! Rakastin sitä, kuinka todentuntuiselta saat Tän tarinan tuntumaan. Siis oikeesti, kuka keksii että nukke kokkaa pataa? Kide on niin ihana tuitui, mutta käy sääliksi neidin järkähtämätöntä hyväuskoisuutta, mitä myös tyhmyydeksi kutsutaan [8)]

  Ja Lunalia. Rakastan noita tyttösen vaatteita, ne sopivat hänelle niin hyvin ♥ Ja varsinkin rakastan tuota mustaa pitkähihaista, sain jälleen kokea niin suurta kateuden pistoa, että Se teki melkein kipeää! Lian face-up on yksinkertaisesti TÄYDELLINEN. Se on aivan järjettömän suloinen ja hiukan pelottava samaan aikaan, miten Se on edes mahdollista?! Eikä toi Stock peruukki näytä pahalta, punainen sopii neidille niin hyvin sekä peruukki on vielä erinomaisessa kunnossa :) Tuo folio chipsien alla tekee simmuista niin kawaijit n__n Lunalia, sun pitää kertoa Kidelle! Jossain vaiheessa Se pitää tehdä, mutta jos et tee sitä tarpeeksi ajoissa, Kide suuttuu ;-;

  Renn on niin badass sudetar oh My 8) Toi korpinkallo sauva ja ase on vaan niin nerokkaita! Näyttää vaaralliselta, niin kuin koko Reneta ouo Oikeesti en ymmärrä, miten kellään voi olla noin älyttömän ihanat chipsit? Ne sopii täydellisesti peruukin ja face-upin ja asun kanssa yhteen, susitytön silmät ♥ Tässä tarinassa kaikille selvis, miten voimakas tyttösi on. Siis toi Lunalian tippuminen ja lopussa olevat verijäljet hangessa, vau! Kannattaa varoa, sillä tulen joku yö käväisemään teillä ja aamulla nukkehylly onkin tyhjä >:D
  Koko postaus oli itsessään jo täydellinen ja tunnelmaan virityin entistä enemmän musiikin avulla! Se sopi erittäin hyvin c: Postaa taas pian, koska en malta oottaa seuraavaa kuvatarinaasi ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua, tämä kommentti nyt on ainakin liika pitkä ja ihana ja ; - ; (nössöhymiö 4evahh) mutta päästänkin nyt nukkeni kirjoittamaan koska en itse osaa reagoida ja adsdasad apua kiitos ihana kilometrikommentti ;-; ♥︎

   Kide: *ei huomaa tyhmyysvälikommenttia* "Kiitos ♥︎"
   Lunalia: "...Kide, siinä luki että... tai no ei mitään."

   Renn: "Minä en ole kokonaan paha." *kääntyy ympäri pyyhkien verta kalloaseestaan*

   Delete
  2. TUO EI OO NÖSSÖ HYMIÖÖ ITE OOT

   Delete
 26. mite ihmiset jaksaa kommentoida noin pitkästi omg tän takai en koskaa kommentoi, mutta nyt sisi omg lumppa on ihana ja oot liian hyvä kuvaa vihaan sua ):<

  ReplyDelete
 27. EHHH TÄN EI AINAKAA PITÄNY TULLA TOHON UUSIMPAAN POSTAUKSEE OMG XDDD

  ReplyDelete
 28. ihana postaus c; tää on niin salaperänen sarja, aina tuntuu, ettei tää olis mikään nukketarina - vaan oikee sarjis xd

  ReplyDelete