Friday, 2 May 2014

KT: NoidankehäIhanaaaaaa päästä viimeinkin postaamaan! Eikun oikeasti. Rakastan sitä kun kuvat ovat kerrankin ihan jees ja saan kasata kuvatarinan ♥ Ja sain Chromen koneelle! Chromen! Postaaminen helpottui valtavasti kun minulla on viimeinkin toimiva selain ♥ Olen myös nostanut kuvien ylimuokkauksen omalle tasolleen, sanat tuossa räpsyssä ovat Lunalian themestä.

Mitäs muuta... Nukkeprofiilit ovat kadonneet ja uudet ovat työn alla. Nauttikaa tarinasta ja edelliseen osaan tästä näin.


KT: Noidankehä
Kide: *istuu maahan selittäen iloisesti* "Tänään on upea sää, eikös olekin? Voisimme käydä piknikillä, en voi uskoa että nukahdin eilen kesken päivän! Tehdään voileipiä ja otetaan mukaan mehua myös, mansikkamehua!"


Lunalia: *kohottaa katseensa korttitalosta apeana* "...niin, miksei."


Kide: "Mutta nyt tämä portaalitar keksii tavan hankkiutua eroon sinetistä!"


Kide: "Minusta tuntuu, että tänään löydän oikean loitsun. Olemme kokeilleen vasta yhtä rituaalia ja eilen kulutin aivan liikaa aikaa kun nukahdin Cassidyn lähdettyä ^^' Ehkä meidän täytyisi vaihtaa tee kahviin, sitä juodaan täällä maailmassa ja se on..."


Lunalia: *keskeyttää* "Minun olisi pitänyt herättää sinut."


Kide: "Miksi? Mitään vaarallista ei ole tapahtunut ja olemme kaikesta huolimatta turvassa, sillä Renn ei voi tappaa meitä Illuusiosta käsin. Pimeä taikuus ei voi tuhota valon olentoja ja lisäksi..."


Lunalia: *toistaa puoliääneen* "Pimeä taikuus ei voi tuhota valon olentoja."


Kide: "Sanoitko jotain?"

Lunalia: "En."


Kide: "Hmm... Ehkä ratkaisu löytyy purkavasta käänteisportaalista? Niillä voisi uskoakseni tuhota jotain tälläistä, mutta ongelmamme ei ole sinetti, vaan aikavääristymä jonka sinetin purkaminen luultavasti aiheuttaa...

Lunalia: Ennenkuin Renn lähetti sinut maahan, Kide, minä pyyhin muistosi ja korvasin kaiken muistoilla jotka vein satunnaiselta nukelta. Halusin suojella sinua, sillä kuinka paljon sinuun olisi sattunut tietää tulleesi Renetan, kaikista ihmisistä juuri hänen, pettämäksi?


Halusin vain suojella sinua. Epäonnistuin täydellisesti.


Lunalia: Minä tunsin, kun heräsit. Tunsin sinun hämmentyneisyytesi ja tiesin, että jokin oli mennyt vikaan. Sinä vaistosit jonkin olevan väärin, ja minä ymmärsin missä epäonnistuin.


Lunalia: Olet portaalitar ja sinun kykysi suojelevat sinua; muistin pyyhkiminen onnistui, mutta muistojen korvaaminen ei. Minulla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin auttaa sinua telepaattisilla vihjeillä palauttamaan omat muistosi. Haavasi korjautui, sillä olet kuolematon, ja kykyjesi aktivoituessa muistosi palasivat.


Lunalia: Tiettyjä muistoja en voi kuitenkaan antaa sinun muistaa enää koskaan, ne ovat liian vaarallisia. Vaikka muistat vain osan... Muistat tarpeeksi tehdäksesi kaikesta tekemästäni turhaa.


Lunalia: Minulla olisi yksi tapa, yksi varma keino suojella sinua. Niin kauan kuin olet portaalitar, en voi pyyhkiä muistojasi enkä manipuloida mieltäsi unohtamaan täysin. Minun olisi muutettava sinut ihmiseksi ja saatava sinut unohtamaan kaikki.

Unohtamaan myös minut.


Lunalia: En voi tehdä niin... Sillä portaalittaren merkin voi poistaa sielusta vain kuolema, ja kuolla kuolematon ei voi.


Lunalia: Mutta minä lupaan suojella sinua isosisko. Sinä olet ainoa perheeni. Suojelen sinua, vaikka se maksaisi minulle henkeni.

...


Renn:  "Vai että olisit valmis menettämään henkesi..."


Renn: *pyyhkii heijastuksen pois vedenpinnasta ja mutisee puoliääneen* "Miksi haluat heistä eroon, susi?"


Renn: "Haluan, mutta en voi tehdä mitään."


Renn: "Surullisinta tässä on nimittäin se, että heidän tappamisestaan ei olisi minulle kuin harmia."
...

*paikassa, jossa pimeys ja valo kohtaavat*?: *kuiskaa heleällä äänellä* "He jatkavat tuota loputtomiin."

32 comments:

 1. Aivvvvaaan ihana kt! Oikeesti laaaav it! <3 Varsinkin toi kohta missä rentukka seuraa lumppaa ja kidettiä tosta maljasta tai tosta. Oikeestiii ihanaa!!!
  Harvinaisen selvä kommentti :'D

  ReplyDelete
 2. oooh 0-0 olen sanaton... mistä muuten teit tuon kirjan mikä kidellä oli? :D hiano! ja...tämä saattaa kuulostaa todella oudolta kysymykseltä mutta....saanko käyttää koneeni taustakuvana tuota kuvaa mikä oli postauksen eka kuva? :D koska se on upea ja koskettava<3

  ReplyDelete
 3. Oh... Tätä on niin ihana lukea tuon musiikin kanssa, tulee vielä paljon eläväisemmäksi tämä tarina ja osaat selvästi valita oikeat musiikit... Kuvatarina oli taas kerran upea, uskomatonta... Olet selkeästi miettinyt kaiken hyvin ja kaikki tarinat ovat todella hyviä ja jatkuvat selkeästi edellisestä. Toi oli ihana missä Lunalia kertoi Kidellestä ja sen muistoista, se oli aivan upeasti kerrottu ja oletpas lahjakas. :o Kuvien laatu on aina todella hyvää ja kaikki kuvat on niin täydellisesti otettu ja muokattu että halkean kohta... :o En pysty kuin hämmästelemään tätä uskomattomuutta. Ja nuket... Sun nuket, taas jotain niin täydellistä. Kidelle on ihana hattarapallo ja Lunalia niin ihana söötti lumppainen. ♡ Renn on niin nättinäkauniinaihanana aina, voi että kun haluaisin Barasuishoun. ;____; Näissä tarinoissa on tollanen ihana mysteerisyys ja jännitys koko ajan, se on ihanaa ja jää aina odottamaan seuraavaa osaa... Ja vaikka se ei tulisi nopeasti, nämä jää niin hyvin mieleen, että uudessa osassa aina muistaa että ainiin näinhän se meni.

  Ja toi eka kuva. Upea, niin ihana Lunaliakuva tuon sitaatin kanssa! ♡ Hämmästyn vaan joka kerta sun upeista postauksista ja varsinkin kuvatarinoista, jotka mun mielestä vaan paranee. :)

  Kide-parka niin tietämätön eikä laisinkaan huolestunut ja Lunalia vielä parempi... (siis parkampi siis enemmän parka siis öö mites toi menee...?) Haluaa vain pelastaa isosiskonsa. ;____; Ja Renn-parka jota hallitsee susi... Kaikki sun nuket on niin ihania raukkoja nyyh säälin ;______;

  Mutta uskomatonta työtä kaikessa, täydelliset nuket, upea tarina, täydelliset kuvat ja vielä musiikki tunnelmaa luomassa täydellisesti. ... ♡♡

  ReplyDelete
 4. ihana tarina, jatka niin pian ku kerkeet :)

  ReplyDelete
 5. o.o

  ...

  oikeesti, toi eka kuva oli ihana mutta tää tarinaahahahah ♥♥ toi alku kun lumppa tekee tota onkos se nyt korttitaloo ja miettii noita juttuja ; 3 ; kans toi kun tosta vedenpinnasta heijastuu lumppa ja kide nii se on kans upee o u o ja toi vika kuva! ootko hankkimassa uuden nuken vaiko mitä o.o

  mutta jatka pian >w<

  ReplyDelete
 6. .... *hiljaisuus*....
  Apua! Liian ihana osa! Vinhdoinkin se tuli, ja pitihän se lukea salamana ^^ Oikeasti, mä en vain tajua, miten sä osaat näin hyvin!

  Kide, Kide Kide... Miksi, oi miksi sinun täytyy olla noin ihana? Tuo peruukki ja silmät ovat vain sulaa rakkautta! Ja nuo saparot! Aaah! Mä sulan täällä lätäköksi! :_D Ja tuo mekko... En itse olisikaan edes keksinyt laittaa hattaranukelle mustia vaatteita! Aivan ihana! Tuu mun luo kiitos...*Q*

  Lunalia... Miksi sinun pitää ollakkaan niin täydellisen salaperäinen...? Tuo peruukki on niin ihana, samoin neidin ihanat siniset silmät ^.^ Nuo vaatteet sopivat niin täydellisesti... Lumppa oli niin ihana tuossa kuvassa, jossa se rakentaa korttitaloa! ^^ Jos mä olisin yrittänyt.... Se olisi kaatunut... :_D .... Ja vielä tuo dat face-up! Voivoivoivoi.... Mä oon kohta lätäkkö, tässä tietokoneen edessä...^^

  Renn!!! Maailman ihanin Barasuishou! Mä en aluksi tykännyt Barasuishousta, varmaan niiden silmien takia, ja ehkä peruukinkin, mutta Renn, on täydellinen! Mikään muu nukke ei voisi sopia paremmin! Nuo silmät, ovat niin ihanat! >.< Varsinkin kun stalkkaan sinua instassa (minä tyhmä: ei ole kirjautunut), niin siellä oli eräs kuva, jossa Rennin silmät olivat kyllä niin upeat! Ja tuo ihana, pitkä peruukki... ♥♥♥

  Ja sitten tarina! Silvery, olet maailoman paras kuvatarinan tekijä! Toki muutkin ovat todella hyviä, ja pidänheidän tarinoistaan, mutta sinun tarinasi on noussut kyllä ykköseksi! Tuo alku, oli ihan älyttömän hyvin kuvattu, ja valoitus just perfekto. Miten saat tuollaisessa auringon paisteessa sellaisia kuvia, jotka eivät ole ylivaloittuneita? Antaisitko nuo liian ihanat kuvaustaidot mulle? Lunalian salaperäisyys on kyllä todella jännittävää, ja saa aina odottamaan innolla seuraavaa osaa èwè. Renn ja hänen taistelunsa suttansa vastaan on mahtavaa! Ei siis Rennin kannalta, mutta siis tarinan kannalta ^^ Tuo loppu, oli kyllä todella upea. Hmm... Kukakohan se puhuikaan siinä?? Jätit kyllä liian jännittävään kohtaan! Jatka pian, kun voit! :3

  ReplyDelete
 7. Wau! Upea kt, Lumpan ajatukset ovat tosi mielenkiintoisia. Miksi, miksi jätit tarinan niin jännään kohtaan??? Postaathan pianpian seuraavan osan?? Jookostakookosta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinut on haastettu!!!

   http://mymonstersstyle.blogspot.fi/2014/05/20-lukijaa-juhlapostaus.html
   Haaste on postauksen lopussa

   Delete
 8. Wow, apua ihana kuvatarina ; ---- ;
  Lunalia on ihanan koskettava, se välittää niin pirusti siskostaan, naww ;3
  Mää muistan nuo kuvat, silloin kun julkasit noi olin ihan sillee "oh my gash ihana nukke, harmi kun en ite saa ikinä Pullippia ; ___ ;" muutenkin Kide tais olla eka Pullip jonka olin nähny blogeissa, olinhan sitä ennen Koe 626 blogia lukenut mutta siellä oli vain Dal :3
  Äääää tää on kauheeta aika menee nii nopeesti ; - ;
  Mutta siis postaa taas pian kultsi

  ReplyDelete
 9. Ihana kt! Kuvat oli ihan sikahienoja! Sun nuket on ihania!!!

  http://pradodeflores.blogspot.fi

  ReplyDelete
 10. Oon oikeesti ihan sanaton! Tää tarina oli aivan mahtava, varsinkin tuo loppu. En oo oikeesti koskaan lukenut mitään näin ihanaa ja jännää jajja mahtavaa tarinaa. En usko et kukaan keksii mitään näin hienoa, ja toteuttaa sen näin hienosti o.o

  Kide on aivan ihana, ja rakastan sen chippejä ja peruukkia ja tota ihanan herttasta face-uppia <3. Rakastan noita Rennin vaatteita, niin ihanat. Tulee mieleen punahilkka :D.
  Lunalia on tosi ihana ku se välittää Kidestä nii paljon.
  Sun kuvatarinat on elämys o.o <3
  Postaa pian lisää, en millään jaksais odottaa ; 3 ;

  ReplyDelete
 11. Aivan mahtava tarina, jatka pian!

  ReplyDelete
 12. ...happea armoa kiitos *paperipussiin hengittämistä*

  Asdfghjklösfgh en tiedä mistä aloittaa jotennn aloitetaanpa sittes vaikka ihan alusta köh DX

  Toi eka Lumpettikuva. Toi kuva. On upea. Reaktio oli tasoa "ASDFGHKLFDJJEEEE OMGOMG" ku näin ton hallintapaneelissa ja hihihijeeey en tiennyt et Dalistuksista voi alkuunkaan saada noin hyväntuulisen & luonnollisen & juonittelevaisen & upean & täydellisen näköisiä kuvasia yhyyy tule ja opeta mut ottamaan yhtä hienoja kuvatuksia. Lavjuu noi muokkaukset Umpettilumpetti näyttää niin jotenki yli-ihanalta ja hymyileväiseltä tossa ;___;;; (HYMYILEVÄT DALIT <33333)

  Ja toi tarina. (lol typotin kaks kertaa että farina wut??? XDXD)

  okokok: toi musiikkiiii on täydellineeeen piste pilkku huutomerkki. Jotenki vaan yhh en keksi sanoja kuvaamaan sitä mutta se sopii tohon niin täydellisesti ja luo upeesti tunnelmaa ja apuapapua ;____; aivan ihana yääh *palvoti musiikkivalinta* oon ihan fiilareissa koska toi kauneus ihmeellisyys eeppisyys ja ties mitä!

  okaysitseuraava. Kidelle meinaan. Miten se voi olla noin upea hattara karkkimaisuuden jumalatar eikunvaa uups portaalitar? Maailmankaikkeuden Illuusio mukaanluettuna awesomein hattarapalleronukke. Jolla on aina ehania vaatteita noiki sukat byää rakastanpakastan

  Umpettilumpetti sinileväpää Liaotus Lumppa eli täydellisyys meinaan siis ehk suosikkidalini ikinä? Ainaki yks niistä <3<33<3<3<3 sen persoonallisuus ja kaikki ja kaikki ja kaikki muu awh kuolen sille ;___; jase kunse yrittää vaan suojella Kidetystä ja nyyh vaikka kuolisi KYLLÄ LUMPETTI tuo on aitoa sisarusrakkautta juuri sitä mistä pidän *onnenkyyneliä* eieiei elkää ymmärtäkö väärin Renelle 4ever okjooo tota mit XXDDD ööööö selitettäköön tämä sillä että tykkään tollasista jutuista *KRHM* hirveä RMSuiSoukohtongelmainen eiku siiis. Oke selvä ketään ei kiinnosta joten vaihan aihetta miks en osaa pysyä aiheessa miks miks

  SÄ OSAAT TEHÄ KORTTITALON???! O___O soorrycaps mutkukmutku mä en oo koskaa osannu vaik oon yrittänyt väh 3455654 kertaa T.T tainoku Lumpettihan ton korttitalon tossa väkers mutta u know what i mean DX ja sitäpaitsi noi kortit *palvonta part kuusi.*

  noi Kiden menneisyyskuvat oli aa) hienosti ja tunnelmaisasti muokattu bee) muutenvaa ylihienoja, krhm keskimääräiset ekan nuken stock-kuvat totajooo on yleensä jtn kovin epäkaunista mutta sun ottamat ei. Eli siis olet osannut kuvata liian hyvin Kiden saapumisesta lähtien ~~~~ (alan kohta epäilemään oletko ihminen ollenkaan, ei tällaista täydellisyyttä voi kuolevainen saada aikaan... ei varmasti voi... é____é)

  ...varsinki ensimmäinen Ränniliiduskuvatus oli niin asdasdasd awesomaeisan ihanaisa että kuolin sille herätin itseni henkiin hypin seinille kierin lattialla loikkasin viisi metriä ilmaan rupesin kiljumaan ja kiipesin Empire State Buildingin huipulle. Vähintäänkin henkisesti. Vakavampiin höpinöimisiin palatakseni oikeestaan koko Rennitys on niin upea että tekisi mieleni heittää omat nuket ikkunasta ja tulla syöm---- puhaltamaan se sinulta ja palvoa sitä, omg vajosin niin alhaiselle tasolle että uhkasin ryöstää jonkun nuken anteeksiiiihh, muttattaa eeehkäh suosiollisesti tyydyn ihailemaan ja jumaloimaan ja palvomaan etc etc etc jne sitä täältä omalta puoleltani näyttöä. :"DDDD

  Linnunkalloasetta palvon yhäkin edelleen, ja fanitytön minusta sai nyt myöskin toi Sudettaren vesimaljahommeli, miten sulla niin aina riittäkin tota pérfectoa nukenrekvisiittaa. Miten.

  Noniiinsiisjoo, loppu herätti taas kysymyksiä ja koukutti ja jatkoa venaillessa tässä. (kyllä kyllä siis oikeasti vaikkei se kommenteistani koskaan milloinkaan näykään niin kyllä minä tuota juontakin ajattelen!!) ohh ja herätti taas mielikuvitukseni laukkaamaan ravaamaan hyppimään tasajalkaa ja heittämään kärrynpyöriä. (jä osapuilleen tässä kohdin en toki meinannut vahingossa sammuttaa konetta ja täten poistaa tätä kommenttia... huikamala ku säikähdyin)

  ...okei rakentava palaute MIKÄ SE ON

  Kiitän kuittaan ja anon typotuksia anteeksi vaikka polvillani Susityttörakkaani edessä jos vaaditte.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ...jootota mit jouduin poistaa tosta kommentistani varmaan puolet kun tää rupes herjaamaan että oli liikaa merkkejä O_____O no ok se poistettu osuus sisälsi lähinnä ton vikan kuvan Kiden kirjan ihkutusta DXDX

   Delete
  2. *vikan kuvan JA Kiden kirjan ihkutusta, en näköjään osaa kirjoittaa ._____."""

   Delete
  3. se teki lumppakuvan korttitalon sinitarraa käyttäen sori ku pilasin mielikuvas nwn #sisäpiiritietoa

   okei mut se osaa iha oikeest tehä korttitaloi se kai käytti toho kuvaa sinitarraa koska tuulista tai jotai ??? mäki haluun oppia tekemää korttitalon iha epist unu

   Delete
 13. Ihan mahtavaa! Tosi jännää :3 Ihania kuvia, ja kauniita nukkeja ♥

  ReplyDelete
 14. Laatu oli kyllä kohdallaan c:

  ReplyDelete
 15. En ole ikinä lukenu näin mahtavaa tarinaa, tämä musiikki sopi tähän tarinaan aivan liian hyvin♥! Miten kukaan voi tehdä näin hyviä tarinoita mahtava, ihana, täydelinen tarina! Tämä sinun juoni on niin mahtava etten voi oikeesti tajutakkaan miten kukaan voi keksii näin hienon juonen :D.... Sinun nuket on aivan älyttömän sulosia ja kauniita,mun suosikki on ehdottomasti Kide hän on niin pastellinen ja ihana :3♥! Ja sitten nää muokkaukset tässä kuvatarinassa on aivan ihanat! Rupesin vaan miettii, että mikähän Renn on Kidelle sillä tämä lause "kaikista ihmisistä juuri hänen, pettämäksi?" ainakin minä päättelisin, että Renn on jotenkin tärkeiä Kidelle? :D

  ReplyDelete
 16. WOOOOW Taaas kerran wow ♥♥♥♥
  En muuta osaa sanoa
  Mitä muokkaushjelmaa muuten käytät? ^U^'

  ReplyDelete
 17. On kyllä pakko kysyä ja ihmetellä sitä että miten helv-- (anteeksi mutta silloin kun olen ihmeissäni niin kielen käyttöni on kauneimillaan (y)) siis kuitenkin miten ihmeessä sä osaat?! c'mon, säkin oot nukkeillut alle vuoden ja oot jo näin hyvä nukkeilija *___* olen kateellinen, lahjoita sinäkin taitojasi miulle (x ? MUTTA NYT TÄHÄN ILLUSIOMISTISEEN TARIAAN (illusiomistiseen, jännä sana, taitaa olla mun oma keksimä XD)

  Wow. Ensiksi on pakko sanoa noista kuvista joissa Renn vakoilee Kideä ja Lunaliaa, niin wowow noiden kuvien värimaailma ja kauneus ja kaikkia ; - ; ♥ toi aurinko oh god se saa näyttää ton normaalin nurmikon just joltakin taikaa olevalta paikalta eli tässä tapauksessa Illuusiolta ja noiden kuvien toi haalea sävy ja kaikki oli niin kaunista ja mystistä <3 Niin valoisaa ja kaikkea ja wäh mä haluan tietää enemmän tästä siun Illuusiosta, vaikuttaa kuvatarinasi takia niin mystiseltä paikalta ! + Renn oli noissa kuvissa oma hotti susityttö itsensä, jolla on niin ihanat aseet ja noi susisimmut aww kuolen neitisi täydellisyydelle ヽ(;▽;)ノ

  tai sitten Lumppa ja sen harrastus; korttitalojen tekeminen aww *-* Toi korttitalojen rakentelu toi tähän tarinaan luonollisuutta ja sellasta tunnetta joka se sai mut ajattelemaan sitä, että tää kaikki mitä sun tarinassa tapahtuu niin tapahtuu myös mun silmien edessä ö____Ö (okei jos niin kävisi niin varastaisin sun nuket koska ne kaikki on tollasia übertäydellisyyksiä ♥♥) Lunalia on muuten tosi kaunis tossa ekassa kuvassa missä on sanat Lunalian themestä~ Rakastuin noihin omaperäisiin muokkauksiin ja Lunalian yliluonollisuuteen heti *-* ja aww oon tykästymässä Lunaliaan yhä enemmän ja enemmän kun se kertoo siitä että miten se pyyhki Kiden muistoja ja kaikkea wow ;o; Tätä sun tarinaa on niin mielenkiintoista lukea kun joka osassa tulee jotain uutta esille ^∇^

  TAI KIDE omg toi sen peruukki on niin hattara ja noi sen simmut ah palvon miku lolin silmiä ne on liikatäydelliset ja sopii Kidelle hyvin ; u ; Haluan jo tietää enemmän Kiden ja Rennin yhteisestä menneisyydestä, koska noi Lunalian vuorosanat " Halusin suojella sinua, sillä kuinka paljon sinuun olisi sattunut tietää tulleesi Renetan, kaikista ihmisistä juuri hänen, pettämäksi?" tai sitten " Tiettyjä muistoja en voi kuitenkaan antaa sinun muistaa enää koskaan, ne ovat liian vaarallisia. "...:O Mysteerisyys täyttää nyt tämän sonja nimisen huoneen, haluan tietää lisää, koukutat mua näillä sun mysteerisillä tarinoilla 。:゚(。ノω\。)゚・。 !

  JA TOI LOPPU KUKA TOI KEIJU OIKEIN ON (mikä keiju? en välillä tajua omaa ajattelutyyliäni, mutta se on joku joka leijuu jossakin tyhjyydessä niin kyllä nyt pitää epäillä jotain 83 !) Rakastuin tohon "He jatkavat tuota loputtomiin."- vuorosanaa, koska sehän viittaa (ainakin mun teorian mukaan, korjaa jos olen väärässä) tohon sun kuvatarinan nimeen ö3ö Toi 'Noidankehä' on muuten omaperäinen kuvatarinan nimi, se on pakko sanoa c:

  ja nyt Higurashikaverini saat luvat katsoa Higurashin loppuun ̄ω ̄ ! koska sulla on vielä toka season edessä muahahahha okei kaikki ajallaan, kiitos että postasit ja teit tän upean tarinan ja jatka tätä pian ja musiikki sopi taas tähän osaan ja wäwäwä *alemmuskompleksi* ps. ihanat noi kaikki vesiastiat, Kiden kirja täynnä tekstiä ja sen sellaista, tuo realistisuutta tähän tarinaan (x ♥ + omaperäiset aseesi, kunnioitan niitä koska itsekin tykkään erikoisista aseista 8'3

  ReplyDelete
 18. Oijoijoi, saa nähdä miten tällaisen tarinan luettuaan kommentoiminen sujuu. Mielenkiinnolla odotan, kuinka sekava ja random ja sydämiä ja muita ylistäviä hymiöitä ylikäyttävä kommentti tästä tulee :D

  Mutta hei toi Lunalia-kuva alussa. Herranjestas noi neidin silmät on jotain liian lumoavaa ja kaunista! *____* Ne näyttää ihan jäältä. Apua. Mitä ihmeen muokkausefektiä oot noihin käyttänyt (vai oletko ne jollain muulla ninjailumenetelmällä saanut näyttämään tuolta? terveisin mykistynyt ihminen) Koko kuvan tunnelma on niin jäätävän upea. En tiedä, miten yhdestä kuvasta voi olla näin sanaton, mutta pakko myöntää että toi on kyllä upein kuva Lumpasta, mitä oot koskaan ottanu! ♥

  Huhhei. Tässä kohtaa meinaan jäädä taas sanattomaksi, koska toi kuvatarina. On. Liian. Upea. *____* Sä oot oikeesti kyllä niin paras kuvatarinoiden tekijä, saat näistä aina tosi aidon oloisia ja herätät paljon kysymyksiä, joihin toivois pikaisesti vastauksia! *-*
  Lunalia tekemässä korttitaloa - voiko suloisempaa näkyä ollakaan? x'3 Nerokasta ajanvietettä, Lumppa! Toivottavasti joskus saat tehtyä linnan kaikista korteista 8) Myöskin Kide oli hyvin suloisena omana itsenään tässä osassa, rakastan sitä kuinka se höpöttelee aina osittain itsekseen, kun Lunaliaa ei aina jaksa oikein kiinnostaa siskonsa kuunteleminen. Kiden ja Lunalian sisarussuhde tuntuu tavallaan tosi etäiseltä, mutta toisaalta se taas tuntuu ehkä vahvimmalta ikinä. Lunalian suojelevaisuus Kideä kohtaan on vaan jotain niin sydäntäraastavan ihanaa ; - ; "Mutta minä lupaan suojella sinua isosisko. Sinä olet ainoa perheeni. Suojelen sinua, vaikka se maksaisi minulle henkeni." <-- mua alkoi melkein itkettää tossa kohtaa, koska Lunalia on niin symppis ;w;

  Tässä kohtaa on taas aika kehua sun kuvia, koska näiden kuvien ja valaistus ja värit on jotain niin täydellistä. Sun kuvatarinat on ollu aina älyttömän hyvälaatuisia, ja siksi näitä kuvia on ihana katsella useaan kertaan <3
  Sun nukkejen posetuksetkin on aina ihan huippuja, miten saatkin sun neideistäsi aina niin eläväisen näköisiä? *muistuttaa taas vaihteeksi itselleen siitä, että tämän blogin pitäjä on luonnonlahjakkuus*

  Joo tarviikohan mun edes kertoa, mitä mieltä olen tuosta Renn-kohtauksesta? x) Koska ensinnäkin niiden kuvien valaistus on täydellinen. Samoin kuin Rennin vaatteet, vuorosanat ja tuo astia jossa on Lunalian ja Kidellen heijastus ;____; Aivan ihana ja nerokkaasti toteutettu kohtaus, ja äää Renn on liian kaunis noissa vaatteissa. Kaksi viimeistä kuvaa katsottuani olin jo niin sanaton, että huhhuh. Viimeinen vuorosana on aivan upea, just sopivan mysteerinen lopetus tälle tarinalle <3 Aivan ihana tarina kerta kaikkiaan, mahtavaa työtä jälleen! En voi muuta sanoa. *w*
  *toivoo sydämensä pohjasta että tästä kommentista saa jotain selvää koska aikoo olla hurja eikä lue sitä läpi ennen julkaisemista bwahaha onpas villi olo*

  ainiin ja ps: Kide, ehkä on viisasta pysyä teessä, koska kahvi voi tehdä susta taas ehkä..hm, ylipirteän? x'3 Ainakin tässä osassa neiti tuntuu kovin pirteältä ja iloiselta, voi toki olla että mä vain kuvittelen. Mutta Kide on kyllä aivan ihana, samoin kuin sun muutkin nuket & tää koko sun blogin huipputarina! ;3 ♥

  ReplyDelete
 19. Oikeesti !! miten joku on saanut tehtyy näin ihana kt'n 😍😍
  En pysty sanoin kuvailee, miten tykkään tästä 👌💘

  ReplyDelete
 20. oii wow !! tää tarina aina vaa paranee, tässä osassa kuolin Renin kauneuteen totaalisesti :o ♥

  ReplyDelete
 21. Oot niin hyvä kuvaamaan ja muokkailee ♥
  Millä sä muokkaat kuvia? :3

  ReplyDelete
 22. Kide on ihana hattarasöpöliinipallerohunajapuputui♥ :3 Haluaisitko käydä vilkaisemassa uutta blogiani? Creeperlyhty.blogspot.fi

  ReplyDelete
 23. Noniin, nyt on kyllä ihan pakkopakko kommentoida, vaikka vähän mietityttää että mitä pitäisi sanoa! x33 On nimittäin niin upeaa kuvatarinaa taas tullut uunista ulos, että.. olen siis vasta uusi lukia, mutta selannut kaikki kuvatarinat läpi :'D

  Tarinan loppu jäi ihanan auki, rakastan tuollaisia loppuja. ♥ Rennista on tullut nopeasti mun lempihahmo, ja tuo malja on ihan uskomaton *u* Varsinkin, kun siitä vielä heijastuu Kide ja Lumppaliini ♥♥♥
  Ja korttitalokin on u-p-e-a! Ei, en pysty oikeasti sanomaan enää mitään. Upeaa, uskomatonta työtä *taputapu* x3

  ReplyDelete
 24. Okei lupasin yrittää väsätä jotain kommenttia tänne, joten varaudu tai jotain!

  Tarinahan käy aina vaan jännemmäksi ja jännemmäksi ja oon ihan koukussa tähän ehehe. Rakastan kaikkea pikku rekvisiittakrääsää mitä käytät, taio mullekin jostain nukkekokoisia kirjoja ja muuta kivaa! Ja kuvatarina etenee tosi nätisti ja sujuvasti, nukkejen ilmeet ja eleet tukee tapahtumia hyvin. Stoori on myös hienosti yhtenäinen, vaikka tapahtumapaikka vaihtuilee ja katsellaan välillä menneisyyteenkin, niin hyvin pysyy kärryillä ja tarina on öö moniulotteisempi (järjellinen sanavalinta tähän, onko?) kun kaikkien hahmojen tekemisiä näytetään n_n

  Siun nukkejasihan olenkin hehkuttanut jo monesti aiemminkin, mutta kertaus on opintojen äiti ja silleen, voi kuule kun nuo on kaikki niin nättejä ja persoonallisia JA RENN tännetänne ♥
  Ensijärkytyksen jälkeen olen alkanut jo pitää Kiden karkkisilmistäkin, edistystä siis x3

  Kaiken kaikkiaan - sun postauksia odotetaan aina kovasti tässä huushollissa! Vaikka niin harvoin saankaan muotoiltua mitään järjellistä kommenttia :'DD

  ReplyDelete
 25. ...köh tuota noin koska vastaan kommentteihin näin jäätävän myöhässä niin sanon yleisesti valtavan suuret kiitokset kaikille! ♥ (ja tunnen itseni kamalan huonoksi bloggaajaksi koska noin söpöt kommentit vaatisivat jokainen oman vastauksen nyt edes ; - ; mutta kiirekiire joten näin tällä kertaa) Kysymyksiinne vastailen kuitenkin!

  Fili: Käytä toki! Kiden kirjassa on pohjana hajonnut pikkuvihko, johon tein uudet kannet :)

  Korttitaloa ihmetelleet: Sinitarra on salaisuuteni, kuten Isa ehtikin jo sanoa ^^ Osaan kasata noin pieniä ilmankin, mutta pihalla oli liian tuulista; oli pakko huijata hieman 8))

  Anonyymi: Renn tärkeä Kidelle... Ehkäääää *naureskelee epäilyttävästi* Ei vaan siis, kuten jossain muinaistarinassa mainittiin niin Kide ja Renn olivat ennen ystäviä (...ainakin ystäviä; en halua tappaa renelle-shippaajien toivoa) ^^

  Sonja: *kuiskaa* öh et arvaa kuka katsoi välissä snk:n mutta lupaan kautta öö Rennin kalloaseen että katson Higurashin loppuun kunhan koeviikko on ohi òwó !!

  Annika: Lumppakuvassa on muualla muistaakseni tin type -filtteri ja silmissä joku negatiivijuttu (..kai, kiinnitän selvästi liikaa huomiota siihen mitä teen köh) ja sitten reunat vain pehmennetty :D

  Kuvien muokkauksesta kyselleille: Photoshop Elements 8 on suuri salaisuuteni ^^

  (vielä kerran kiitos kaikille, näiden lukeminen jaksaa piristää valtavasti viimeisten koulukiireiden keskellä ;-; ♥)

  ReplyDelete
 26. Ihania kuvia, ihana kuvatarina, laadukkaita kuvia = TÄYDELLINEN!!!!!!

  ♥♥♥

  nukenelamaa.blogspot.com

  ReplyDelete