Sunday, 21 December 2014

minds divide the heart in two


Ada: "Ja nyt liikkumatta!" *painaa kameran laukaisinta*

Chinook: *seisoo kiusaantuneena paikoillaan*

Lunalia: "Pffft..."


Lunalia: "AHAHHAHAHAHAHA" *taittuu kaksinkerroin naurusta*

Chinook: "Ihminen... Anna minulle minun omat vaatteeni. Pyydän. Rukoilen."

-----------------------------------


Krhm joo, moi vaan teille kaikille ja HYVÄÄ JOULUA näin etukäteen! (...idea pukea Chinook Kiden stockeihin oli Alisan, älkää katsoko minua noin). Vastailin edellisen postauksen kommentteihin ja yritän jatkossa aktivoitua muutenkin, blogi-into koki tätä postausta tehdessä mystillisen palaamisen ^^

Kuvatarinan merkeissä oltaisiin taasen liikkeellä, alku on kuvattu joskus ikuisuus sitten ja loppupuolen kuvaset eilen lumimyrskyssäsateessa. En suosittele kokeilemaan, oli kiitettävästi kuivateltavia nukkeja ja peruukkeja tuon jälkeen :D

Pssst, nukkeprofiileja on päivitelty! Nukkejen iät ja themet ovat muuttuneet hieman sekä lisäksi Kiseki ja Chinook saivat viimein omat sivunsa :*

--------------------------------


KT: Tuhon instrumentti - Illuusioita osa 3/3


Kide: Illuusion yöt ovat niin kovin valoisia, mutta Lunalia ja Chinook tuntuvat silti saavan unta. Kuinkakohan kauan Chinook oli vahtinut siskoaan yksin? Siitä asti, kun Kiseki puhui meille? En ole varma onnistuinko ajastamaan portaalini oikein... Siitä voi olla jopa viikkoja.


Kide: Renn nukkuu niin rauhallisena, vaikka hän kykenee tuskin liikkumaan. Lunalia ja Chinook liioittelivat köysien määrässä, mutta he ovatkin joutuneet kokemaan susisielun vaikutukset suoraan...


Kide: Minä olin Rennille läheisin. Meidän piti kyetä luottamaan toisiimme täysin, mutta en ole varma millainen Renn on sisimmässään. Enkä ymmärrä, miksei hän koskaan esitellyt perhettään meille. Oletin Chinookin olevan vain klaanin tietäjäoppilas... Ja Selene, hän vaikutti enintään Rennin satunnaiselta klaanitoverilta. Ei kaksoissiskolta.


Kide: Sinä hukutit sisaresi Selenen ja pelasit veljesi hengellä. Sinä et ole sama henkilö, johon luotin kaikessa. Et kertonut minulle mitään. Kuka sinä olet, Renn?


*rasahdus*


Lunalia: "Minua ei enää väsytä, jätin Chinookin kuitenkin nukkumaan. Voimme vaihtaa vuoroja."

Kide: "Lia..." *epäröi*


Lunalia: "Niin?"


Kide: *puree huultaan* "Missä kaikki ovat?"


Lunalia: *silmät laajenevat*


Lunalia: "Minä-- Minä en... tiedä? Renn nousi Chinookin mukaan susiklaanin johtajaksi tapettuaan edellisen klaaninjohtajan - isänsä - joten häntä ei ole voitu karkoittaa. Klaani ei voi vastustaa alfanaarasta..."

Renn: *hymyilee*


Renn: *kohottaa katseensa* "Väärin, Lunalia. Lauma voi halutessaan karkoittaa alfanaaraan, mutta vain sen jälkeen kun tämä on vapaasta tahdostaan luopunut vallasta."


Renn: "Me emme ole sudenpesässä. Emme edes Harhassa. Me olemme Illuusion epävakaalla alueella."


Kide: *vajoaa polvilleen* "Mi-mitä?"


Renn: *kireällä äänellä* "Luovutin vallan Zinaidalle samantien demonisuden jäätyä alakynteen. Zinaida on voimakas soturi hyvällä harkintakyvyllä; klaanini on siis turvassa, vaikka minä joutuisin vaeltamaan ikuisesti eksyneenä. Ajattelin että tiesitte." Hemmetti.


Lunalia: *mittailee Renniä epäluuloisesti katseellaan* "Ei, me emme tienneet. Ymmärrät kai taikuuden toimivan täällä eri tavalla? Emme mahdollisesti edes pysty auttamaan sinua."

Kide: "Ja jos portaalitaikuuteni ei toimi normaalisti, emme voi palata maahan. Minä ja Lia emme voi hylätä jättiämme näin, hän on pitänyt meistä huolen saamatta mitään vastineeksi!"


Renn: *hymyilee vinosti* "Olemme kaikki jumissa täällä. Me voimme vain pysytellä yhdessä ja välttää eksymisen parhaamme mukaan."


Renn: "Illuusion epävakaa alue voi olla turvallinen kun vain ei päästä itseään eksymään. Minun demoninen susisielunikin on manattu esiin täältä, mekin voimme siis..."

Lunalia: Minä tiesin. Minä tiesin ettei häneen voi luottaa.


Kide: "Lia, mitä sinä teet!"

Lunalia: "Mitä mieltä olisit, jos leikkaisin kurkkusi auki... Sudetar?"


Renn: "Haha... Hahaha..."

Lunalia: *jähmettyy ja alkaa väreilemään*


Renn: *hymyilee*


Sudetar: *kikattaa* "Olisi pitänyt arvata pienen noitatytön näkevän näytelmäni läpi ennen aikojaan... Sinun kannattaisi pudottaa suloinen puukkosi Lorelei, et uskoakseni halua että tämä pieni turvallinen paikkamme katoaa ja eksymme jokainen Illuusion sydämeen, hmm?"


Lunalia: *epäröi* "Voinko olla varma, ettet tapa meitä samassa kun siirrän kättäni?"

Sudetar: "Ette todellakaan ymmärrä asemaanne..."


Sudetar: "Illuusio, kuule tytärtäsi!"
Sudetar: ...


Lunalia: Hän hallitsee ympäristöämme, kykenee manipuloimaan sitä miten haluaa.


Kide: Hänen silmänsä, hän ei ole Renn enää miltään näkyvältä osaltaan. Hän on Sudetar.Lunalia: Hän on demoni. Hän on vaarallinen.


Sudetar: *kahlaa hitaasti Lian suuntaan* "Voitko olla varma etten tapa sinua tähän paikkaan~ Kuolevainen pieni tyttönen, uhkasit kuitenkin henkeäni!"

Lunalia: "Pysy kaukana minusta. Näet etten voi puolustautua sinua vastaan millään tapaa, olisi säälittävää tappaa minut."


Sudetar: "Oih, niinkö?" *heilauttaa sauvaansa Lian suuntaan*Chinook: *kohottautuu ääneti lumikinoksen takaa* Jos Sudetar siirtää katseensa hetkeksikin, hän huomaa minut.Chinook: Minulla on vain yksi mahdollis--


Sudetar: *siirtää katseensa Chinookiin* "Ah, sinäkin olet hereillä. Et kestä katsoa pientä ystävääsi kärsimässä. Sepä... huvittavaa."

Chinook: *harppoo kinoksien poikki kohti Lunaliaa* "Jos satutat Lunaliaa, minä tapan sinut, demoni."


Sudetar: *tuhahtaa ja astuu pari askelta taaksepäin* "Jos noudattaisitte Rennin toivetta, olisin jo kuollut. Sääli ettei demoneja voi tappaa noin vaan sen jälkeen kun heille on antanut mahdollisuuden ottaa voimansa käyttöön!"


Sudetar: "Te kaksi sen sijaan olette harmillisen kuolevaisia. Voisin tappaa teidät tähän paikkaan, mutta en ole varma oletteko edes vaivannäön arvoisia, joutuisin puhdistamaan aseeni..."

Chinook: *kuiskaa* "Lunalia, oletko kunnossa?"

Lunalia: "Olen, Chinook, täällä on vain kamalan kylmä."Kide: "Mitä sinä haluat..."


Kide: *nojautuu lähemmäksi*

Sudetar: *jähmettyy*Kide: "...niin, mitä sinä haluat, Sudetar?"

19 comments:

 1. Ihana kuvatarina!♥
  en malta odottaa jatkoa *-*♥

  ReplyDelete
 2. Niin mitä se oli ettet uskaltaa postata oikeesti ada wäääääää ;-; Kehtaatkin syyttää minnuu! ite sanoit et haluut joulupostaukseen jollekulle kide stockit ni voiko oikeesti olettaa miun olevan sanomatta chinook? oikeesti? Ja vksjdviajjdbekfhwvidjf chialia bromanttinen plotti toi alku on nii söpö en kestä ;-;♡ also rennin uus kampaus palvon yhäkkin kiitos hei

  pitäskö miun mainitabromantismi

  ja sitten kuvatarinaan aka. en ymmärrä miten jaksat väittää ettet osais koska amen jesus halleluja desu se on täydellinen mee roskiin.Kaikki on vaan niin wääääää ja bromanttinen plotti ja kide badassery tohon loppuun amen kiitos kyllä. rakastan♡

  also vielä vika sana: bromantismi (oon laatukommentoija eiks jeh?)

  ReplyDelete
 3. kyl chinook tietää mist tytöt tykkää ku menee halaamaa lunaliaa takaapäi awe

  ReplyDelete
 4. Woowwoow ;---;♥ Odotan innolla mitä tässä käy, tää on liian ihana ;_____; Tää oli liian hyvä postaus MÄ TAHDON LISÄÄÄH ♥

  ReplyDelete
 5. apuaa ihana tarina, ootan innolla jatkoa >u<

  ReplyDelete
 6. WOW upea kt! <3 ouo

  cheerful-doll.blogspot.fi

  ReplyDelete
 7. Jännä tarina taas kerran!
  Upeat kuvat, muokkukset ja nuket, tarina on omaperäinen ja kaunis ^^

  ReplyDelete
 8. Kide sie oot aikas pahis.

  Omg, noi kaks ekaa kuvaa, haha Alisa johdatit Chinookin häpeään, voi sua nössö Nook ; - ; <3
  Tykkään Rennistä leteillä, se on yyber söpö niillä, ja toi mekko, aww naam ihan liian täydellinen c:
  Onneks tuo Lunalia on älykäs, ja näin taas tuota Chinookin rakastavaa välitystä Lunaliaa kohtaan, ah siihen ei voi koskaan tylsistyä. Muttamutta, hyvä idea ja hyvä toteutus, nää muokkaukset kävi hyvin, ja tykkään noista aseista, täydellisiä.

  ReplyDelete
 9. Oh my aivan mahtava kuvatarina (taas kerran) en käsitä miten ot saanu kaikki nukettimet niin täydellisiks hahmoiks tähän tarinaan, hienoa Ada! ;u;

  ReplyDelete
 10. awwss vähä Chinook on söpsötin noilla Kiden stockeilla x3 ja hehee ihan hymy nous huulille ku huomasin että oot postannu. piristystä saran laiskottelun täytteiseen lomapäivään. :D
  ja gaah vihdoin kuvatarinaa, eikä odottelu mennyt ollenkaan hukkaan, tää osa on ihan täydellinen. ;____; <3 Sun kuvaustaidot on ihan ylimahtavat ja jokaisessa kuvassa laatu on todella hyvää!

  Rakastan sun nukkejes vaatteita, etenkin nuo Kidellen vaatteet on oikein söpsöisiä! (rakastan pastellivärejä köh) Ja ne pukee myös erittäin hyvin neitiäsi ^^ Kidelle on varmaan täydellisin pere noel ikinä. ^^ Ja Renn on oikeesti kaunein mallinsa edustaja ikinä. :_: Oijoi tahtoisin vain nähdä sen livenä joskus uudelleen.
  Ja ehehe tollasessa lumisateessa kuvaus on ihan parasta, jos sattuu olemaan vielä paljon nukkeja mukana. Eheh kaikki kastuu ja yh mutta toi lumisade toi noille kuville tollasen tosi kylmän tunnelman, ja näytti todellakin siltä että renn (tai no, sudetar) hallitsee tota ympäristöä ja ah. ^^

  Kaikki muuten koki tommosen vaatemuutoksen ennen ympäristön vaihtoa, tai ok Chinookista ei tietoa, koska se ei noissa aijemmissa kuvissa näy. :DD Okei on mullaki tässä nyt vaatemietinnät ja etukäteen pahoittelut sekavasta kommentista.

  Ja muuten toi loppu on ihan perf ku Kide tulee tuolta tolleen hämmentävästi ähähä tykkään ja hymm tahdon jatkoa. >:3 Eli seuraavaa osaa ja postausta innolla odottelen. ^^

  ReplyDelete
 11. Liian täydellistääääh *o*

  ReplyDelete
 12. Äwäwäwä tahon jo jatkoa ;-;
  Ihana kuvatarina jälleeen ♥ kaikki oli vaan niin täydellistä *u*

  http://tiinuskadreams.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 13. Lunalia Chinookin stockeissa perf ♥ ja shippaan taas kerran näitä kahta niiku 10000000% koska why not ? ja joo, ymmärrän Chinookin tuskaa, mutkin kerran puettiin sellaiseen vaaleanpunaiseen mekkoon ja mä olin silleen että "ewww no thanks"

  Sun musiikit on kyllä aina niin hyviä, onpa kyse sitten shootista, kuvatarinasta tai ihan tavallisestakin postauksesta vailla päätä tai häntää. Saisinko muuten ehdottaa sulle, että kuuntelisit sellaisen pelin nimeltään Touhou niin osteja ? ^^ aika hyviä ainakin mun mielestä (ja ei siis sillä että haluisin jonkun muunkin tietävän Touhousta jota oon fanittanut sitten since 2012 kun nukkeilun aloitin (ja jos kuuntelet niin mee sellaselle youtube kanavalle kuin scarletflameflandre)

  (piilomainontaa, onko mun kommenteista oikeasti tullut jo näin laaduttomia ; - ;')

  Mutta ahhh juuri tuollaisia kieroutuneita hahmoja niinkuin Sudetar, kaikki tarinat tarvitsevat ! Tää Sudetar vaikuttaa mielenkiintoiselta persoonalta. Vaikka ulkonäöllisesti tuo onkin vielä meidän kaikkien ihanoima Renn, mutta silti jo noista vuorosanoista ainakin pystyy päättelemään sitä että Sudetar osaa tuoda itsensä hyvin esille. Rakastan sen tapaa puhua, pystyn vaan kuvittelemaan jotenkin sellaisen hyvin voimakkaan ja määräilevän äänisen sävyn johon on lisätty hieman aliarvioivaa sävyä myös öyö ajattelitkos koskaan nuketuttaa tätä Sudetarta tai ainakin haluisin tietää että miltä tää näyttäisi jos se ei olisi Renn paran ruumiiseen pistettynä ! :O

  *luin äsken ton tarinan vielä uudelleen ja woah, yhtä upea kuin ekan kerran luettuna"

  Oon vieläkin ihan ymmälläni siitä, että miten osaat kirjoittaa niin hyviä vuorosanoja (=xェx=) miun muistaakseni sä taisit käsikirjoittaa nää siun tarinasi (vai muistanko väärin), ehkä pitäisi ruveta itsekkin kirjottamaan niitä, niin sitten olisi ainakin kaikki hyvät vuorosanat valmiina. tai niitä voi siis jo etukäteen keksiä rauhassa eikä pari tuntia ennen kuin julkaisee postauksen (nimimerkillä teen aina niin) Rakastuin eniten tohon Rennin vuorosanaan jossa se sanoo "Illuusio, kuule tytärtäsi!" *____* just how

  ja joo, mulla ainakin meni alussa läpi toi Rennin esitys, mutta sitten vähän ennen kuin Lunalia pääsi jyvälle siitä niin mulle tuli sellainen olo että "tähän kohtaan Ada on suunnitellut jtn yllättävää, koska se on käänteiden jumalatar amen" ;*

  Huomasin myös että Kidestä on tullut ilmiselvästi vähän rohkeampi kuin ennen tai ainakin ton vikan kohtauksen perusteella. Jätät aina nää sun tarinat tällaisia jännittäviä *palvontaa*

  + siun nukkejesi asut 6/5 varsinkin toi Sudetaren asu
  ++ kommentti taisi mennä Renn ihkutukseksi, mutta en mahda sille mitään. Renn on ehkäpä tällä hetkellä kiinnostavin siun nukeistasi öuö <3
  +++ luin noi profiilit, Kisekin kuvaus oli ihana, tääkin hahmo on mielenkiintoinen
  ++++ Ada sut on siis niin helppo tunnistaa tosta siun kuvastasi, tiedän nyt ihan tarkalleen että minkänäkönen oot ;*** no ei vaan, mutta toi kuva on oikeasti ihan sairaan cool

  jatka tätä mahdollisimman pian sitten, bye ヽ༼௵ل͜௵༽ノ

  +++++ siun nukkejesi aseetkin, kamala alemmuuskompleksihan tässä tulee

  ReplyDelete
  Replies
  1. (tai sitten sellainen kanava kuin flandresoldworld, sama ylläpitäjä molemmilla kanavailla on mut tässä kanavalla on vähän vanhempia osteja ne jotkut)

   Delete
 14. Beautiful dolls and photos ^.^
  Hugs and kisses.

  ReplyDelete
 15. Kddjskla apua, luin sun koko blogin just läpi ja oikeesti apua, sun ihan alkupään kuvat oli 100000000% parempia kun mun nykyiset ; - ; Puhumattakaan tämän hetken kuvista! ❤ Oot mun suosikkinukkeilija Annikan kanssa ykköspaikalla ja sun muokkaus- ja kuvaustaidot on ihan mahtavat! ^3^ Jatka tätä tarinaa NYTHETI en jaksa muuten odottaaaaaaaa >3<

  ReplyDelete
 16. Ooh ihana tarina *.* En oo tätä ennen lukenu tästä tarinasta yhtään osaa eeh *liian noloa >.<* Pakko ettiä kaikki aikasemmat osat ja lukea nekin ^^

  ReplyDelete