Tuesday, 9 June 2015

but one day’ll cease to be


mitä ovat järkevän pituiset postaukset lol

(khrm mahdollisesti viime kesänä otettu kuva sup en muistanut kuvata mitään uutta)

6.6. oli Kiden synttärit ja siten myös blogin sekä koko pullipharrastukseni vuosipäivä ♥ Päätähuimaavat kaksi vuotta on tullut kulutettua pallopäiden parissa ja mikäpä olisi parempi tapa juhlia viiveellä tätä suurta saavutusta, kuin kuvatarinan uusi osa! ^^ muokkasin osan kuvista jokseenkin laiskasti tho sorrynotsorry yrittäkää kestää

Puhuja: "Puhuminen"
Ajatteleminen *tekeminen*

------------------------------------------

KT: RebornLunalia: Kide ja Chinook eivät kykene näkemään minua eivätkä Sudetarta...


Lunalia: ...ja nyt Sudetar ei kykene näkemään minua. *tuhahtaa* Vastapalvelus silmästäni, Sudetar. Veit puolet näöstäni, joten minulla on oikeus puoleen kätkemisloitsustasi.


Lunalia: Tähän pieneen esineeseen on sidottu yllättävän tappavaa magiaa. Tämän esineen sitoman voiman avulla minä... Teen jotain, mikä toivottavasti heikentää Sudetarta.


Lunalia: "Käytettäköön tätä voimaa vain hyvään tarkoitukseen."

...


Kide: "...ja olisi myös todella näppärää kuljettaa sellaista mukana! ^^ Kattilassa keitetty teevesi on niin kamalan vaikeaa kaataa kuppiin, pieni teepannu olisi paljon kätevämpi."

Chinook: *hypähtää seisomaan* "Lunalia! Hän on aivan lähellä, minä haistan hänen tuoksunsa!"


Kide: "Oih! Kykenetkö paikantamaan häntä?"


Chinook: *jähmettyy* Haluan hänen luokseen... mutta minä lupasin pitää Kiden poissa.

Kide: "No?"


Kide: "Chinook.... Onko maisema tosiaan noin kiinnostava ^^?"

Chinook: ...


Chinook: "Minä-- Minä erehdyin tuulen takia. Haju taitaakin tulla tuolta suunnasta, mennään."

...


Sudetar: *mutisee itsekseen* "Tämä on omituista. Kuin tyttö olisi kadonnut kokonaan, vaikkei se ole mahdollista. Kuinka hän voisi paeta, hänen kykynsä ovat niin rajalliset!"


Lunalia: *hymähtää* "Ehkä Kuun tytär hyödyntää kykyjään tavoilla, joita et osaa kuvitellakaan? Kenties hän osaa lainata muistoja ja oppia niistä... Entä jos hän pitää hallussaan lainattua taikuutta, ja voi hallita uskomattomia voimia omien kykyjensä välityksellä?"Sudetar: Tuuli estää minua kuulemasta hänen sijaintiaan. *rypistää otsaansa* "Kuulen sanasi, mutten näe sinua. Sinä kopioit minun taikuuttani."


Lunalia: *hymähtää* "Ehkä kopioinkin." *hypähtää alas*


Sudetar: *siristää silmiään katsoen kalliolle* "Hah! Typerä lapsi. Luovu näkymättömyydestä, siitä ei ole sinulle mitään hyö--"


Lunalia: "Sinä hävisit tämän erän, Sudetar."


Lunalia: Mitä...


"Edellisestä tapaamisestamme onkin jo aikaa."


Kiseki: "Rennin ruumis ei kestä tätä."

Lunalia: *huokaisee* "Jos kerta voit vallata tuon vartalon noin helposti, mikset voinut tehdä sitä ennen potkuani? Tuo tälli tuskin ainakaan paransi tilannetta."


Kiseki: *naurahtaa* "Minustakin on mukavaa tavata."


Lunalia: *pyörittää silmiään* "Aion vapauttaa sinut nyt. Hallussani on vain lainattua voimaa, en kykene yrittämään kuin kerran."


Kiseki: "Vaikka käytössä on vain kuolemaa hallitsevan voiman toinen puolikas, se riittää tällä kertaa. Minun ruumiini on samaa valoa kuin sieluni, joten kun minut revitään pois tästä ruumiista, en kuole. Kehoni syntyy uudelleen sieluni valosta."


Lunalia: "Sudettaren olisi parasta pysyä hallinnassasi. En haluaisi vapauttaa vahingossa demonin sielua..."

Lunalia: ...
Kiseki: On niin omituista hengittää omilla keuhkoillaan...


Kiseki: Tuntea maa jalkojen alla.


Kiseki: ...


Kiseki: *romahtaa polvilleen* "Se... onnistui!"


Lunalia: *nousee vapisten seisomaan* "Tietenkin se onnistui! Sinunhan piti kyetä ennustamaan tuleva!"


Kiseki: "Totta puhuen... Oli olemassa pieni mahdollisuus, että Sudetar olisi syrjäyttänyt minut kriittisimmällä hetkellä."

Lunalia .............

...


?: "Tuo oli minun siskoni taikuutta, eikö ollutkin?"


?: "Omituista, että tuota taitoa käytettiin Renniin! :0 Ei Sudetarta pysty tappamaan, ja tuo valoisa olento vaikuttaa turhalta pelastettavalta." *kallistaa päätään laskelmoivasti* "Mitä meidän kannattaisi tehdä?"


?: "Olet oikeassa...  Sitä he varmaan yrittävät nyt kun Sudetar nukkuu ja ympäristömme alkaa pian rapistua. Pääsemme samalla itse turvaan! Täytyy vain odottaa, että enää portaalitar on täällä."?: *kikattaa* "Sitten me pääsemme viimein pois täältä ja etsimme siskon."---------------- *musiikki pois* ----------------

Dundundunnn uusi pallopää kotiutui tuossa 5.6.!
Virallisesti kyseinen iltapäivä tunnetaan nimellä [S] Dal x2 combo opening parteh


(Daleja nimittäin vapautettiin paketeistaan peräti kaksi kappaletta.)


Dal Vendettina päätyi baen omistukseen kun taas Ciel Robin minulle ♥ Ostimme nuket lahjaksi toisillemme, että jaksaisimme varmasti odottaa avaamispäivää (...ok oikeesti ollaan vaan noloja ja nukkejen toisillemme ostaminen oli liikasöpö ajatus)niin söpöli stockina hhghhgh ;-;


Alisan violettipää tunnettakoon nimellä Gaia, ja minun otukseni kantaa nimeä Freya. Freyan nukkeprofiili ilmestyy yläpalkkiin kunhan saan kuvatarinaa hieman eteenpäin, mutta heitän tähän jo pienen perustietokoosteasian:

Nimi: Freya
Malli: Dal Ciel Robin ver.
Chipit: Cool cat (maalasin pupillit harmaalla)
Peruukki: Leeke (PaleTurquoise)
Ripset: Katy Perry -ripset
Vartalo: SBH 23cm m


+ muistin ottaa sen lupaamani ryhmiksen!

16 comments:

 1. Jee, Kiseki vapautettiin, olen niin iloinen. Tosi söpö Freya ja hirveen kiinnostava henkilö. Luulin jo aluksi, että olit hankkinut itsellesi kaksi nukkea :D Ehkä se olisi ollut hieman paljon, vai kuinka? xD Mutta joo, tosi hyäv kuvatarina taas kerran :3

  http://minpudolls.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Oooh..! ❤ miten suloinen pikku Dal❤❤❤ ihana kuvatarina! Freya on super suloinen ja vaikuttaa mielenkiintoiselta hahmolta. Kuvat on täydellisiä niinkuin aina ❤ kuvakulmatkin on perfekt ❤ Dal Ciel Robin on ihana nukke ❤

  Worldoftinydolls.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Äwäwä saanko sun muokkaustaidon ittelleni >w< ♥
  Tää kuvatarina on aina vaan mielenkiintosempi, eikä tähän kyllä kyllästy koskaan x3

  Palvon sun nukkeja ja saan niistä aina inspiraatiota jatkamaan omaa nukkeiluani ♥ ja tuo uus söpöliini on aivan ihuna♥

  tiinuskadreams.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Suloisia nukkeja sulla ♥
  Ja ihunainen kuvatarina, musiikki sopi hyvin ;)

  ReplyDelete
 5. Iiiiiks:* Aivan ihana postaus<333 Nukettimesi ovat niin täydellisiä ja kuvaat niin hyvin:) Musiikki sopi hyvin<333 Oot niin hyvä keksimään juonta=3

  ReplyDelete
 6. Ihana postaus, tää oli niin loistavaa <3 sun nuket on niin monipuolisia. Oon kade :( Ja onnee kahesta vuodesta ja uudesta nukesta! ^^

  ReplyDelete
 7. Oi onnea!! Täyttikö Kide nyt niinkuin kaksi vuotta, jos en ole väärässä? No onnea ❤ ^ u ^
  Uusi Dalisi! Dal Ciel Robin on vaan yksi ihanuus!! \(·^ ڡ ^·)/ ❤
  Onnea myös siitäkin, myös tuo kaverisi Dal Vendettina on niin kaunis, varsinkin tuolla peruukilla!!

  Ohoiiiih, kukas se söpöinen siellä puussa roikkuu? Jotenkin arvasin heti ton sun Dalis naamasta että " on se kyllä joku tuttu!"
  Ja tadaa!! Dal Ciel Robin Versiohan se oli ❤
  * y *~ ♥

  Kuvatarina taas onnistunut niin hyvin ja ihanaaihanaaihanaa, Kiseki pääsi pois siitä ruumiista ja nyt on taas omassa ruumiissaan! Jeah♥

  Eikäää, sun nukeilla on niin ihanan värisiä peruukkeja, KUOLEN!! NO JOO KUOLIN JO AJAT SITTE KU NÄIN TON RYHMIKSEN, WOAAHH❤❤ Lähden nyt tuonne taivaaseen jos sitä edes on olemassa, byebye! ♥ u ³ u ♥

  ~Siniapila~

  ReplyDelete
 8. Ihanaa että Kiseki pääsi vapaaksi ♥️ Olen tarinaasi alusta asti seurannut vaikken olekaan aikaisemmin muistaakseni kommentoinut ^^' Mutta todella upea tarina, juoni on ollut alusta asti loistava! ♥️ Onnea uudesta neidistä, niin suloinen pikku hattaraprinsessa >3< Voi ei, nukkekuume nousee taas, vähemmästäkin, kun katselee sun ihania nukkejasi ♥️

  ReplyDelete
 9. Aww♥ Tää postaus oli kaikin puolin niin ihana! Ja Freya on niin nätti ja söpö hihittelijä^^ Tarina oli upea, ja tuo yhteiskuva..<3 Sä oot kyl kauan nukkeillut, onnea!^^ T: Hobitti♥

  ReplyDelete
 10. Voitko tehdä sellaisen kuvatarina sivun missä ois kaikki kuvatarinas osat et ne ois helpompi löytää sieltä koska sun tarina vaikuttaa todella hyvältä!:)

  ReplyDelete
 11. Syötävän suloiset sun nukkes kyllä on eikä uuteen tulokkaaseen voi olla rakastumatta ♥ Kuvatarinaki käy vaan jännemmäks :3 Uutta postausta odotellessa c:

  ReplyDelete
 12. Ihanaa, että Kiseki vapautui viimein! Kaikki kuvat olivat niin kesäisiä ja kauniita, että ne tekivät kuvatarinasta vielä upeamman. Lunalia on edelleen ihana ja tarina jäi jännittävään kohtaan. Odotan innolla jatkoa! Freya on erittäin lutuinen, onnea uudesta tyttösestä! Uutta postausta odotellessa~ :)

  ReplyDelete
 13. Musta tuntuu, etten juuri ikinä kommentoi sulle. Miksiköhän ihmeessä, koska tämä on kuitenkin ehdottomasti yksi suosikkiblogeistani? :0 Jaa a, no, ajattelin korjata tämän virheen ja kommentoida, sillä tämä postaus suorastaan vaatii minua kommentoimaan.

  Ensinnäkin, sun panostus näihin tarinoihin on kyllä jotain uskomatonta. Näistä kuvista kyllä huomaa, että oikeasti jaksat nähdä paljon vaivaa näiden eteen. Kuvanlaatu on moitteeton, kuvakulmat ihanan monipuolisia ja nukkejen asennot luonnollisia. En vaan löydä yhtään mitään moitittavaa itse kuvista.

  Ja jos mietitään itse tarinan juonta, niin sekin on kyllä aivan omaa luokkaansa. Tämä tarina erottuu niin paljon muista lukemistani kuvatarinoista (ja pelkästään positiivisella tavalla). Sulla on ihanan erottuva ja persoonallinen kirjoitustyyli, ja tykkään tavasta jolla kirjoitat näiden tarinoiden tekstiosuudet. Se tekee tarinoista huomattavasti mielenkiintoisempia luettavia, ja saa mielenkiinnon pysymään matkassa ihan alusta loppuun. Nytkin jäin innolla odottamaan, mitä seuraavassa osassa tulee tapahtumaan.

  Ja jos puhutaan tästä yksittäisestä osasta, niin pakko sanoa, että tämä on yksi onnistuneimmista osista tätä koko sun tarinaasi (okei mitä edes selitän, tämä ihan koko tarina on kyllä ihan täydellinen. ei tästä voi löytää epäonnistuneita tarinoita, duh). Hienoa, että Kiseki saatiin vihdoin vapaaksi (tuon vapautumiskohdan muokkaukset omg <3). Jätitkin tämän vielä sellaiseen kohtaan, ettei malta odottaa, mitä tuleman pitää.

  Vielä voisin sanoa pari sanaa sun nukeistasi, nyt kun tuo ryhmäkuvakin on tuossa (turha varmaan sanoa, että tuo ryhmäkuvakin on aivan ihana ja hyvin toteutettu). 8) Niistäkin kyllä huomaa panostuksen, jokainen nukke on persoonallinen ja uskomattoman ihana. (Voisin tunkea tämän loppukommentin täyteen liekkiemojeita...) Erityisesti pidän Kisekistä (okei, asiaan saattaa ehkä vaikuttaa se, että Eos on ollut grailini sen 4-5 vuotta :'D), joka taitaa olla ehdottomasti ihanin Eos, jonka tiedän. Kisekin stailaus on vaan niin omaperäinen ja sopii nukkemallille äärimmäisen hyvin. ♥ Toiset suosikkini ovat Dal-neitisi, koska kukapa nyt ei pitäisi Daleista, varsinkaan näin ihanista yksilöistä? :(( Lunalia oli yksi syistä, jotka saivat minut pitämään Icaruksesta entisestään - ja ei ole kyllä epäilystäkään miksi. Tuossa pallopäässä on vaan kaikki kohdallaan <3 (Btw btw jos otat Lian mukaan Traconiin, pitää ottaa kuvia meidän molempien Icaruksista, right?) Ja tämä uusin pallero on kyllä jotain niin mahtavaa ;-; *kuvittele tähän liekki- ja glitteremojeita* En olisi ikinä osannut kuvitella, että Ciel Robin voisi olla noin täydellinen mintunvihreällä peruukilla, ihan nappivalinta kyllä. ♥ (Ja koska Ciel Robin on edelleenkin yksi ihanimmista Daleista ikinä, siitä ei pääse mihinkään.) Teidän kahden Freya ja Gaia ovat kyllä aivan ihana kaksikko, innolla odotan, että näistä saadaan tietää lisää. B) Ja ikr, nukkejen ostaminen toisillenne on kyllä jotakin liikasöpöä. <3

  Eiköhän tämä kommentti alkaisi olla tässä, hmm? ^^ (Ja pahoittelut siitä, etten juuri ikinä kommentoi mitään. Yritän parantaa tapani ja alkaa kommentoida vähän aktiivisemmin.)

  ReplyDelete
 14. Ää heti kun näin Freyan sain kauhean inspiraatio kohtauksen yhtäkkiä. Siis Ada tää on kolmas kerta kun saan sun jostakin nukesta inspiraatiota ? Eka Renn, sitten Kiseki ja nyt Freya MITEN . Oikeasti miten, en ymmärrä mutta ei kai tässä voi muutakaan sanoa että sulla on ihan sairaan upeita nukkeja <3 ja kaikkein hulluinta on se että oon seurannut noiden nukkejen lisääntymistä (omg ihan kuin nuket olisi joku laji lol) siitä lähtien kun sulla oli vaan Kide ! miten tää aikakin menee näin nopesti

  Mutta tää osa KISEKIBBY VAPAUTUI. Ihanaa, mutta toi kohtaus jossa Kiseki vapautuu Rennin ruumiista on tosi hienosti toteutettu ! Eka kun Lunalia hyökkää Sudetaren kimppuun ja sitten kun Kiseki valtaa Rennin ruumiin..oikeasti oon ihan hämmentynyt siitä että miten hyvin oot pystynyt ton kaiken toteuttamaan. Juuri tolleen mäkin ajattelin Kisekin vapautuvan Rennin ruumiista; paljon tähtiä ja valoa, niin valoisa ja kaunis kun Kiseki itsekin on <3

  Oon ihan rakastunut Kisekiin vielä enemmän, tän neidon luonnekin on mysteerinen ja tää neiti puhuu tosi kauniisti musta. Noi vuorosanatkin oli hyvin kirjoitettu tohon kohtaukseen, Kiseki vaikuttaa puhuessaan jotenkin sellaiselta että tää tekee kaikki asiat juuri silleen kun itse parhaaksi näkee. Naurahdin jopa hieman tossa kohtaa kun Lunalia vaan tuhahtelee Kisekille ja Kiseki vaan sanoo että "*naurahtaa* Minustakin on mukavaa tavata." XD oikeasti, pystyin jotenkin kuvittelemaan ton Kisekin hennon mutta jotenkin huvittuneen naurahduksen ja Lunalian silmien pyörittelyn ja kaiken ton päässäni

  ok mun teksti on varmaan kauhean sekavaa mutta haluisin kattoa Sailor Moonia tässä mutta on toisaalta myös pakko kommentoida kaikille koska huomenna lähden kolmeksi viikoksi pois. Mutta alemmuuskomplekseja jos joitakin saan aina kun katson sun tarinoita <3 Oon ollut kauhean epäaktiivinen kommentoija mutta toivottavasti tajuat että luean aina näitä sun tarinoita ja odotan aina innolla että milloin postaat. Nää sun tarinat on oikeasti upeita, nää on kuin taideteoksia ja mä toivon että sä ymmärtäisit sen itsekin ! En tajua että mistä puskasta revit noin omaperäisiä ja maagisia ideoita ja kun sun jotenkin tunnen niin voin sanoa että aina kun puhun sun kanssa niin mulle tulee sellainen fiilis että sun päässä on miljoonia ideoita tätä tarinaa varten ja muutenkin oot tosi luova ihminen ja sitä jos jotakin ihailen ihmisessä :-) <3

  Ihana idea myös sinulta ja Alisalta ostaa toisillenne nuket aw. Teidän uudet nuket muutenkin molemmat on tollasia kaunotaria asalfdkjsa en malta odottaa saada tietää enemmän Freyasta ja Gaiasta koska mun muistaakseni spoilasit mulle että nää kaksi jotenkin linkittyy toisiinsa. Tosta vikasta kohtauksestakin mulle tuli sellainen olo että ihan kuin Freya olisi puhunut Gaialle tai jollekin muulle jotakin (ekana tuli mieleen Gaia just ton spoilauksen takia [jos siis muistan sun spoilauksia oikein]) ja kun tää tyttö puhui siitä että "Tuo oli minun siskoni taikuutta, eikö ollutkin?" ja "Sitten me pääsemme viimein pois täältä ja etsimme siskon." - puhuiko Freya tulloin Lunaliasta? Jos puhui niin eikö se tarkoita sitä että Freya on itsekin joku noidan tapainen olento koska Lunaliabby on :O liian jännää oikeasti itken mun päässä on niin monia ajatuksia tällä hetkellä

  mutta musiikki ahh rakastan aina noita sun musiikkeja mitä pistät sun postauksiin <3 myös Freyan omaperäistä ja kaunista ulkonäköä on pakko kehua, oot kyllä tehnyt Ciel Robinista tosi suloisen mutta myrkyllisen näköisen tapauksen (myös Gaia on upean näköinen, tykkään näiden kahden samanlaisesta tyylistä) Mutta postaile taas pian ja joo oon siis lähtemässä Ruotsiin kolmeksi viikoksi että en ole varmaan kauhean pitkiä kommentteja kirjoittelemassa jos postaatte mutta yritän kuitenkin jotain pientä kommentoida ! :'-D (vaikka tykkään kirjoittaa sulle aina pitkiä kommentteja sad)

  ++ onnea Kidelle ♥

  ReplyDelete
 15. Omg aivan ihana postaus.
  Kidelle on huvittava persoona, sen puol elämää varmaan koostuu teen ympärillä (teen ajattelu, juonti ja selitys okok).

  Muttamutta tää tarina on ihan täydellinen, rakastan noita kaikkia nukkejas, niil on ihanat persoonat ++ hyvähyvä Kiseki pääsi ulos Rennin sisältä ja sain oman ruumiin koska gaaash se on söpönen amen.

  Freya pn aivan täydellinen neitonen. gash toi nimi on hurjan ihana ja täydellinen.
  Jaja Freya on muutenkin aivan ihana, Ciel robin noin mallinakin on tyrmäävä koska noi meikit ja kaikki, ja sit siihen lisää turkoosin peruukin ja harmaat chipsit o m g söpsösöpsösöpsö.
  +++ mikämikä on tuo merkki sen kaulan alapuolella ??

  Ja nukkejen toisille osto on super söpö idea, ei ees noloo vaa super söpöä söpöä söpöä söpöä.
  (ok meen koht jonnekki muualle tän kommentin laatu laskee kovaa vauhtia kohti pohjaa amen)
  okok jaja sit viellä Gaia ja Freya on super söpösti saman näköisiä, nawws haluun joskus niistä lisää yhteiskuvia toivon niitä.
  ++++ onnea uudesta neitosesta se on suloinen ja täydellinen ja pus.
  ++++++++ postaa pian taaaas !

  ReplyDelete
 16. Uihhhu!!!♥️ Uus nukkesi on super söpö!0w0 Harmi,että lompsa on tyhjentynyt ono Mutta siis todi hyvä kuvatarina!Musiikki sopi hyvin ja kuvaat tosi hyvin!0w0

  ReplyDelete