Wednesday, 2 December 2015

intention aside


Renn kera sydänbokehien


Minoo nolossa pipossaan


Prokrastinaatiokuvaamista


Homucifer-figma


Chialia cuddlaamassa

Heipä hei! Ennen kuvatarinaa höpisen hieman siitä lupailemastani pikkugivestä...


...no mitä muutakaan palkintona olisi, kuin niitä legendaarisia nukkekokoisia karjalanpiirakoita! Kommentoikaapas siis osallistuvanne giveen, niin olette mukana kuuden piirakan arvonnassa (lautanen ei valitettavasti kuulu palkintoon). Piirakoiden lisäksi teen voittajale tämän toiveiden mukaisen pitsiolkaimisen mekon halutussa kroppakoossa ^^

Aktiiviset kommentoijat voivat osallistua halutessaan kahdella arvalla ja aktiivisen määritelmä on tällä kertaa kommentin raapustaminen johonkin kolmesta edellisestä postauksesta ennen tämän postauksen julkaisemista eli uusia kommentteja noissa postauksissa ei lasketa :'D

Aikaa osallistua on 10.12. asti ja voittajan julkaisen seuraavassa postauksessa!

-----------------------------------------------------------

Gaia on Alisan omaisuutta!

KT: Valheiden verkkoLunalian kuvaus täsmäsi siskoni Selenen ulkonäköön. Selenen kuolemasta oli jo aikaa, mutta hänen sielunsa olisi voinut valua Susikansan maita halkovan joen mukana epävakaille alueille. Freya olisi voinut helposti liittoutua isosiskomme kanssa.


Minulla oli kuitenkin paljon selitettävää Lunalialle, joten Selenen tapaus sai toistaiseksi odottaa. "Freya todellakin on siskoni", minä aloitin, ja kerroin koko tarinan.


"Minun äitini oli susikansan vahvin nainen, joten ei ollut ihmekään että juuri hänen nuorimmat pentunsa syntyivät manaajiksi. Laumalle Gaia ja Freya olivat sekä siunaus että kirous: manaajat ovat uskomattoman voimakkaita olentoja ja täten erinomaisia sotureita, mutta toisaalta Sudenpesän sijainti oli kaksosille pahin mahdollinen. Manaajien luonnolliset viholliset, portaalittaret, parveilivat Harhan kaduilla - aivan naapurissa."


"Gaia ja Freya hallitsivat elämää ja kuolemaa: heillä oli hallussaan kyky repiä sielu irti tai palauttaa kuolleen sielu takaisin ruumiiseen. He olivat hyvin nuoria, kun laumanjohtaja - meidän isämme - päätti jo hyödyntää heidän lahjojaan."


"Laumanjohtajamme manasi epävakailta alueilta esille susidemonin sielun ja suostutteli nuoret kaksoset siirtämään sielun Rennin ruumiiseen. Isämme häpesi magiaan kykenemätöntä tytärtään, mutta jakaessaan ruumiin Sudettaren kanssa Rennin käsissä olivat rajattomat kyvyt."


"Suunnitelman aukko paljastui kuitenkin pian. Renn oli hallitsematon, sillä nuoren tytön mieli ei kyennyt alistamaan muinaisen susijumalattaren jäänteitä. Sudetar tarvitsi runsaasti elinvoimaa pitääkseen Renetan ruumiin tarpeeksi kestävänä omalle sielulleen, joten hän ryösti sitä muilta. Renn vihasi tappamista, mutta nyt hän oli pakotettu murhaamaan omaa kansaansa."


"Portaalittaret saivat tietää Susikansan pienestä ongelmasta vasta useamman vuoden myöhemmin Sudettaren siirtyessä metsästämään myös Harhan asukkaita. Vain manaajan kyvyt olivat tarpeeksi voimakkaita luomaan jotain niin hirviömäistä... Gaia ja Freya olivat paljastuneet. Portaalittaret - Kide heidän joukossaan - veivät Gaian teloitettavaksi ja karkoittivat Freyan kuolemaan epävakaille alueille."


Chinook: "...jostain syystä Freya on kuitenkin elossa ja hän seurasi meitä maahan. En ihmettelisi, jos hän olisi huijannut Kideä lainaamaan portaalia. Freya on manipuloimisen mestari."


Lunalia: *huokaisee* "Freya haluaa tappaa Kiden, koska Kide vei Gaian häneltä?"


Chinook: "En keksi muutakaan syytä. Freya vaikutti erilaiselta, paljon kylmemmältä kuin ennen. Epävakaat alueet ja Gaian menettäminen ovat muuttaneet häntä."


Lunalia: *mutisee* "Hän ei ole menettänyt Gaiaa."


Chinook: "...mitä sinä tarkoitat?"

Lunalia: "Minä... minä pelastin Gaian. Hän onnistui pakenemaan portaalittarilta minun avullani ja vastalahjaksi Gaia loihti minulle amuletin, jonka avulla kykenisin irrottamaan yhden sielun. Gaian ansiosta onnistuin pelastamaan Kisekin."


Chinook: "Sinä... sinä tunnet Gaian? Sinä tiesit hänen olevan elossa etkä kertonut minulle?"

Lunalia: *tuhahtaa* "Et koskaan kertonut kaksosten manaajan olevan sukua sinulle. Tietenkin olisin kertonut toisen puolikkaan paosta, jos olisin tiennyt asian olleen näin tärkeä."


Chinook: "Itse et koskaan halunnut mainita mitään todellisesta lajistasi, joten miksi minun olisi pitänyt rikkoa valani? Gaian paon jälkeen Susikansan tuli vannoa, että leikkisimme kaksosten olleen vain unta! Gaia ja Freya olivat tabu, jouduin uskottelemaan kaikille ettei heitä olisi ollut koskaan olemassa!"

Lunalia: "...kuinka olisin voinut kertoa olevani manaaja?


Lunalia: "Minun siskoni on portaalitar, Kide ei koskaan antaisi minulle anteeksi! Olen valehdellut hänelle vuosia, naamioinut taikuuteni ja tatuointini, pyyhkinyt hänen muististaan kaikki viittaukset todelliseen olemukseeni!"

Chinook: "Lia..."


Lunalia: "Minä vihaan tätä! Minä vihaan saastaisia kykyjäni, minä vihaan sitä että olen oman siskoni vihollinen! Minä vihaan joutua valehtelemaan, ja sinä yrität syyllistää minua siitä etten kertonut asiaa jonka olit tiennyt koko ajan? En voi uskoa että--"

Chinook: "Lopeta."


Chinook: *polvistuu Lian eteen* "Minä-- anteeksi, Lia. Minun olisi kuulunut kertoa heistä, olet oikeassa. Kehen muuhunkaan voisin luottaa yhtä paljon kuin sinuun?"


Lunalia: *kuiskaa tukahtuneesti* "Sen on täytynyt olla kamalaa. Elää uskoen, että on menettänyt koko perheensä kuolemalle, lukuunottamatta yhtä isosiskoa joka taas on ruumiinsa vanki."


Chinook: *pyyhkii Lian kyyneleet* "...mutta pikkusiskoni ovatkin molemmat elossa, ja Selenen aave on mahdollisesti Freyan seurassa. Kun sinä taas joudut yhä piilottamaan todellisen olemuksesi..."

Lunalia: *naurahtaa synkästi* "Minulla ei ole vaihtoehtoja, olen osa saastaista lajia."


Chinook: "Lia... Manaajat eivät ole pahoja, eivätkä todellakaan saastaisia. Kaltaistesi kyvyt ovat samanlaisia kuin mitkä tahansa muutkin voimat: niitä voi käyttää niin hyvään kuin pahaankin ja valinta on jokaisen oma. Syy, miksi portaalittaret vihaavat manaajia, on tuntematon."


Lunalia: "Minä käytän taitojani pahaan. Pyyhin jatkuvasti Kiden tietämättä hänen muistojaan siitä, että olen manaaja."

Chinook: "Kide raivostuisi, jos saisi tietää kaikkien muiden tienneen totuuden sinusta näin kauan. On vain hyvä pitää hänet pimennossa jatkossakin."


Lunalia: "Sinusta valehteleminen siskolleni, joka pelasti minut oman perheeni kuoltua, on hyväksyttävää?"

Chinook: "Sinä haluat vain suojella Kideä. Hänen elämässään on muutenkin tarpeeksi ongelmia... Kide rakastaa Renniä, ja Renn on vankina omassa ruumiissaaan."


Lunalia: "Sekin on valetta. Kide ei koskaan ole oikeasti rakastanut siskoasi."


Chinook: "Se ei olisi loogista. Sinä et tietääkseni osaa luoda tunteita tyhjästä-"

Lunalia: "En osaakaan, mutta Yliportaalitar kykenee siihen! Hän manipuloi Kiden mielen, että he pääsisivät lähemmäksi Sudetarta. Minä vahvistin myöhemmin samaa muistiloitsua, että Kide sai voimaa luoda tarpeeksi voimakkaan portaalin, jolloin pääsin sinun luok-- " *yskähtää* "...jolloin pääsimme takaisin Illuusioon. Kide on pohjimmiltaan ollut vain pelinappula."


Chinook: "Mutta nyt Kide on paennut pelilaudalta, niinhän?"

Lunalia: "Niin."


Lunalia: "Minä pelkään sitä päivää, kun taikuuteni pettää ja hänen onnistuu muistaa totuus. Silloin Kide alkaa todella vihata minua."

Chinook: "En usko, olet Kiden sisko!"


Lunalia: "...Chinook, minä olen kirjaimellisesti siskoni vihollislajia ja minusta tuntuu, että sitä voi olla kohtalaisen vaikea sulattaa."

12 comments:

 1. ihana tarina! On todella upeaa miten sniikkailitte Alisan kanssa tarinanne yhteen
  osallistun tietenkin karjalaniirakka avontaan 8-)

  ReplyDelete
 2. jei tosi kiva kuvatarina, ja osallistun arvontaan :3

  ReplyDelete
 3. Oo, osallistun! ^^ Oli hieman vaikea tajuta tuota lisäarpahommelia, mutta olen aiempiin osiin joskus aiemmin kommentonut niin eiköhän se siitä :D

  Vau vau vau. Kuvatarina oli super-hieno. Musiikki sopi tunnelmaan täydelliseti, en ois ilman sitä tajunnut varmaan mistään mitään. :3 Tällaista lisää!!

  http://minpudolls.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Ooh ihana tarina!♥ Osallistun kahdella arvalla, (kävin kattomassa ja löysin omia kommenttejani edellisistä postauksista) ja tosiaan aivan ihana palkinto, noi karjalanpiirakat on älyttömän söpöjä ;-; postailethan taas!♥

  ReplyDelete
 5. osallistun kahdella arvalla, ja veti taas ihan sanattomaks tää tarina ;w; en vaan millään malttais odottaa tän jatkuvan, haluan aina vaan nähdä lisää kuvia näistä ihanista nukeista ja jaksan aina ihailla jokaista kuvaa pitkään, koska jokaisella kuvalla on paikka tarinassa ja ääwh, ne on niin hienoja että en kestä<3

  ReplyDelete
 6. Mahtavaa, selvyyttä asioihin. :D En kyllä tajua kuinka oot(te?) keksiny kaiken tän...

  (ja arpa kiitos minullekin :3)

  ReplyDelete
 7. omg lia x chinook on vaa täydellinen.
  mut jesjes jatka taas pian tätä, koko kuvatarina on ihana ja mahtavaa luettavaa <3

  + arpa mullekkin !

  ReplyDelete
 8. Mahtava osa taas kerran! Rakastan Lunalian hahmoa nwn
  Ja yksi arpa minulle myös! ^^

  ReplyDelete
 9. Todella mielenkiintoinen kuvatarina, tuo lopetus jättää väkisinkin odottamaan jatkoa! ♥ Tämänkertainen osa tuo luomiisi hahmoihin paljon lisää syvyyttä, mistä pidän -- Lunalia taitaa olla uusi suosikkini tarinan hahmoista, tämä on kantanut raskasta taakkaa koko tarinan kulun ajan muiden tietämättä asiasta mitään... Kuvat postauksen alussa ovat ihania, ihailen suuresti nukkeharrastajia, jotka osaavat kuvata nukkejaan sisätiloissa - itse kun en tätä taitoa hallitse. ^^'

  //Onnea kaikille giveen osallistuneille, nuo karjalanpiirakat ovat mahdottoman söpöjä. ♥

  ReplyDelete
 10. Vasta äsken löysin blogisi ja ihana kyllä on nwn täytyy liittyä lukijaksi;)
  +yksi arpa mullekkin söpöjä pikkupiirakoita ^^

  ReplyDelete
 11. Oon taas tyylikkäästi myöhässä kommentoimassa tätä (kÖHM miten niin yritin kommentoida jo viikonloppuna, joskin tuloksetta). No mutta parempi myöhään, kun ei milloinkaan! (Mulla on ikävä aavistus, että oon sanonut joskus aiemminkin sulle kommentoidessa noin...)

  Ennen kuin edes aloitan itse tarinasta, niin puhutaanpa hetki noista aloituskuvista. Jösses Ada, noista jokainen oli tuollainen pieni taideteos joita täällä pysähdyin katselemaan hämmentyneenä siitä, miten lahjakkaita ihmisiä maailmasta löytyy. Ehdottomat suosikkini lienevät tuo Homucifer-figmasta otettu (nuo valot aaaaa <3 ja muutenkin koko figuuri on gorgeous) sekä tuo Renn-kuva. Renn lukeutuu suosikkeihini sun nukeistasi, kustomivalinnat kun ovat ehkä upeimmat mitä Baralle nyt vaan voi kehittää. Kuva on muutenkin kovin vangitseva. Ja sitten olisi vielä tuo Chialia-kuva, en taida edes aloittaa... toistan kaikkia muita ja sanon, että on ne vaan suloisia. (Ja nukkejen shippaaminen on yksi mukavimmista asioista ikinä.)

  OKEI JA SITTEN SE ITSE TARINA.
  Oot onnistunut luomaan nukkejesi ympärille tosi uskottavan ja aidon tuntuisen maailman. (Tämä on juttu, joka puuttuu tosi monesta kuvatarinasta, joten sen vuoksi arvostan sitä erityisesti. *vilkaisu omaan tarinaan päin*) Näitä tarinoita on aina yhtä mukavaa lukea, kun jokaisessa osassa tulee juuri sopivasti uusia juttuja ilmi, mutta menneitäkin palataan aina välillä muistelemaan. Ja onhan sun kirjoitustyyli nyt aivan uskomaton, rakastan näitä sanavalintoja joita tuolta löytää.
  Sun hahmot on myös ihanan aitoja, pystyn tuntemaan tänne ruudun taakse asti näiden tuntemukset. Varsinkin Lunalia on sellainen hahmo, josta pidän, koska tytössä on juuri niitä piirteitä joista hahmoissa pidän: asennetta, mutta herkkyyttä ja purevuuttakin löytyy. (Ja voisin tähänkin sanoa jotain Chialiasta.....)

  Ja vielä nuo Lian chipit. Ciel Robinin stock-chipit ovat yhdet upeimmista ikinä (okei ihan kuin Ciel Robin ei kokonaisuudessaan olisi jotain niin upeaa), ja ovat ihan nappivalinta Lunalialle.

  Kokonaisuudessaan älyttömän onnistunut postaus taas jälleen kerran, suurella mielenkiinnolla jään tänne odottelemaan, miten tarina tulee tästä jatkumaan. *loputon määrä glitteremojeita*

  ReplyDelete
 12. Mukana ollaan yhdellä arvalla :)

  ReplyDelete