Tuesday, 26 April 2016

illusionary crossroads

Muutama kuva Nemeasta ja Selenestä ajalta ennen lumien sulamista sekä tänään napattu otos Lunaliasta kokeilemassa jousiammuntaa, olkaa hyvät! (Uudelle kaksikolleni ilmaantunevat nukkeprofiilipohjat jo tänään ja Freyan sekä Selenen profiilit ajattelin raapustella kokonaan valmiiksi seuraavaan postaukseen mennessä, koska heidän tarinansa onkin jo esitelty kuvatarinan puolella.)

Vielä sellaista, että bannerista voi tarkkasilmäinen bongata kymmenen nimeä(!!!)

...uusia nukkeja en ole kylläkään hankkinut sitten viime postauksen, mutta sain viimein aikaiseksi kasata eospään ja Elyoniin tuttujen kesken Lyn pääsettekin tutustumaan joskus ensi kuun alkupuolella... >:3c

5 comments:

 1. Todella kauniita kuvia! Nukkesi ovat niin kauniita ♥

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia! Sun banneri on kyllä upee!

  ReplyDelete
 3. Lunalia jousipyssyn kanssa on vissiin joku ihanin asia koskaan ♥ Ra Muwin stockit sopivat tytölle vaan ihan liian hyvin, ja onhan tuo jousipyssy nyt ihan mielettömän hieno. En vaan ymmärrä, miten jaksoit väkertää noita jousipyssyjä, näyttää niin aidoltakin vielä.

  Nemea ja Selenekin ovat jotain upeaa, tykkään ihan liikaa Selenen peruukin ja silmien yhdistelmästä. En olisi ikinä itse osannut ajatella, miten hyvin nuo sopivat yhteen! Ja Nemea nyt on täydellinen. Kun lähtee miettimään tytön taustatarinaa, se tuntuu sopivan hyvin yhteen ulkonäön kanssa. (Ja Seila on täydellinen malli eaaa <3)

  (Pahoitteluni harvinaisen kummallisesta kommentista, teki mieli kommentoida, joten tämä kävi.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo jouset olivat oikeastaan yllättävän nopeita tehdä kun teki noita sarjatuotantona (...ja käytti kuumaliimaa ahkerasti köH mitä nyt selkä teki kuolemaa näpertelyn takia rip (ja ääääää sara staph sun kommentit on liian ihania)

   Kiitos muillekin kommentoijille palautteestanne ♥

   Delete