Monday, 6 June 2016

estetiikkaa


Päivämäärä 6.6. meinaa että Kide on majaillut luonani jo kolme vuotta! Lienee siis Kiden synttärien kunniaksi sopivaa postata nyt viimeinkin läjä kuvia, joiden postaaminen keskeytyi aiemmin ensimmäisen bjd:ni saapuessa kotiin... Hestiasta saatte kuvia sitten kunhan pienellä vedenhengelläni on hahmoonsa sopivaa vaatetta, mutta sitä odotellessa infottakoon että moldiltaan Hestia on Souldoll Junia human ver. elf ear ja animal ear -päillä ^^

(c) Alisa

Viime lauantaina piipahdin koululla vielä viimeisen kerran lakkiaisten merkeissä. Lukio oli välillä kieltämättä aika kamalaa, mutta jotenkin maagisesti selvisin kaikesta ja astelin ulos koulun liikuntasalista päässäni ylioppilaslakki ja kädessä kolmen Eximian todistus.
Onpa tässä tullut kokoelmaani myös pari uutta figuuria (joista kiitokset Alisalle): Cheerful Candy (module) -versio Rinistä sekä Idolm@sterista tuttu Ranko!

  

Varsinainen postausmateriaali on tällä kertaa miittikuvia. Matkustin Helsinkiin tarkoituksenani osallistua erään ryhmäkeskustelun privamiittiin. Miittasimme Sanomatalolla 22.5. mutta tuli nukkekuvia napsittua myös Viivin luona (kiitokset vielä kerran majoituksesta!)


Viivin Astraea


Allin Andromeda


Lotan Vrina


Viivin Anake


Allin Skyelle sekä Viivin Freada


No nyt en kyllä tiedä että kenen ja minkä niminen...........


Viivin Pandora


Ainon Aqua


Lotqn Kilta


Lisää Freadaa koska ?? söpömuch???


...ja koska olin ottanut kuvan Selenestä, piti kuvata luonnollisesti myös Senritsua


Viimein niitä itse hoamiittiotoksia!! Iiriksen Lyrette


Sonjan Michelle


Maijan Saga


Taikan nukkelapsia, Pajulintu ja Sulka


Pinjan Nikita


Allin Ira


Tarun Aina


Erikan ???? nimi hukassa help


Erikan Minhwan kera taustalla murhaavasti tuijottavan Linnun


Lisää Sulkaa


Sekä lisää Sagaa


Dramaattiseen Skyelleen on hyvä lopettaa.

7 comments:

 1. Oli varmaan miitissä kivaa, olisi kiva joskus itsekin päästä, mutta en ole varma missä kaikkialla ja milloin niitä pidetään :'D

  ReplyDelete
 2. Upea postaus ;-;♡ Superisti onnea Kidellelle ja tietysti sinulle lukion päättymisen kunniaksi ^w^ Kaikki nuket miitissä olivat hurjan suloisia!

  ReplyDelete
 3. Onnea sulle ja Kidelle! Ihania miittikuvia ♥

  ReplyDelete
 4. Onnee lakista!<3 Kuvat oli kyl nättei♥ Hyvää kesää!^w^

  ReplyDelete
 5. Moi! Tämä ei ole mainos minun blogistani, vaan ajattelin ilmoittaa sinulle, että olen maininnut blogisi minun blogissani "Suosikki Blogini" postauksen yhteydessä. :) Jos haluat käydä lukemassa mitä sanoin sinun blogistasi tässä linkki sinne:
  http://sininnukkeblogg.blogspot.fi/2016/06/suosikki-nukkeblogini.html

  Tämä ei velvoita sinua kommentoimaan/lukemaan tai mainitsemaan blogiani millään tavalla. Lisää voit lukea itse postauksesta.

  ReplyDelete
 6. Voi ihania nukkeja! Teethän pian jatkoa kuvatarinaan?

  ReplyDelete
 7. Tositosi kauniita nukkeja omg *-* päätin etsi vähän blogeja joita lukea ja ihan pysähdyin juuri tähän kun oli niin vetävän näköistä tekstiä ja kuvaa. x) Sait juuri uuden lukijan >3<

  ReplyDelete