Saturday, 24 September 2016

ruskalehtiä


Apua aaaaa tuhannet kiitokset edellistä postausta kommentoineille ;-; ♥ Kommentit herättävät aina tarinamotivaatiota koomasta ja olen jo melkein saanut päätettyä miten jatkan tarinaa! Pystyisin toteuttamaan seuraavan osan kahdella tavalla ja en meinaa saada päätettyä kummalle reitille heitän tiettyjen hahmojen kohtalon, molemmat kohtaukset olisivat niin hauskoja toteuttaa... Haluatteko verta ja kärsimystä vai pelkkää kärsimystä Tällä kertaa ei siis tarinaa, vaan ihan vaan pelkkiä kuvia. Nemeaa kuvasin viikko-pari sitten ihan tässä kodin lähistöllä ja kohtasin seikkailullani lauman somia sorsia, kun taas Selenestä ja Chinookista räpsityt otokset on kuvattu tänään Pyynikillä (kiitokset Taikalle kuvausseurasta!)

-----------------------------------------


------------------------------------


Bonuksena vielä Taikan Ruska!

8 comments:

 1. Kauniita kuvia! ♥ Ihanasti sopii Selenen ja Chinookin hiustenväri kuvien taustan sävyihin ^^

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana postaus ja niin suloisia kuvia, oot kyl taitava!^^♥ Hih..Haluan nähdä verta ja kärsimystä :'D

  ReplyDelete
 3. Todella kauniita kuvia! <3 Pakko sanoo et Chinook (?) on kyllä ihan älyttömän ihana isul! ^^ Itekki ois kiva omistaa tollai porkkanapäinen isul.. :D

  ReplyDelete
 4. Awws sun nuket on rakkautta^u^¨lumoavia kuvii jälleen kerran

  ReplyDelete
 5. SYKSY ON IHANA VUODENAIKA JA RAKASTAN SELENEÄ JA CHINOOKIA

  ... voisin oikeasti katsella kuvia pelkästään noista kahdesta syksyisessä maisemassa. Rakastan niitä muutenkin ihan kiitettävästi, mutta tämä kuvausympäristö tuntuu ihan herättävän ne eloon. Oikein hyvän kuvauskaksikon olet oransseine hiuksineen valinnut matkaasi!

  Ja Chinook perkelehän vain lisää halua hankkia lisää Isuleita... Ehdottomasti yksi esteettisimmistä Isuleista koskaan yhdistelmineen! Taidankin tästä inspiroituneena kipittää kuvaamaan Luciferia ulos (kuumeestakin huolimatta tai ehkä sitä uhmatakseni).

  Nuo alkupään kuvat ovat varmaan esteettisimpiä kuvia sulta hetkeen (tai kenties koskaan). Nemeasta huokuu sellainen tumma noitaestetiikka varsinkin tuossa ketjukuvassa! Miten en olekaan aiemmin havahtunut Seilan stockejen upeuteen...

  ReplyDelete
 6. Nemea stockissaan käynnistää jotenkin automaattisesti mulle nukkekuumeen päälle, niin kauan kun oon Seilasta haaveillut.. ,__, Kieltämättä Nemea on yksi suloisimmista - ellei jopa suloisin - mallinsa edustajista! Noh, asiasta kolmanteen..

  Selene ja Chinook sopii ihanasti tuonne syksyn keskelle ja Taikan Ruskakin on varsin söpö. ^^ Voisin vaan katsella tän postauksen pehmeitä taustoja, syksyn värit on niin kauniisti esillä..

  Ainiin ja vielä Nemeaan liittyen, toi postauksen ensimmäinen kuva on ihanan inspiroiva ja mustavalkoisuus tekee siitä jotenkin pysäyttävän. :D

  ReplyDelete
 7. Ihania kuvia, voisin itsekin joskus suunnata Pyynikinharjulle kuvaamaan ;o♥

  ReplyDelete