Monday, 6 March 2017

self-contradiction


Kun aloitin blogissa esillä olevan kuvatarinan, en tiennyt ollenkaan millaista tarinaa lähden kertomaan. Uskotteko, jos sanon ettei Kiden hahmo ollut ensimmäisiä osia kirjoittaessani portaalitar, vaan tavallinen ihminen? Suurin osa tarinan asioista syntyi vasta matkan varrella. Koska nukkejeni maailma on rakentunut hiljalleen vuosien saatossa, on myös tarinan alku muuttunut mielessäni.

Ja koska nykyinen mielikuvani tarinasta on hyvin erilainen kuin blogissa julkaisemani, en osaa kirjoittaa sitä enkä nauti sen kertomisesta."Aiotko ihan oikeasti lopettaa kokonaan?"

Kyllä ja ei. Olen aloittanut tarinan alusta - tekstimuotoisena, arvatenkin - ja korjaan kaikki juonenkäänteet hiljalleen vastaamaan uudistettua tarinaa. Muutokset eivät ole kovin dramaattisia, mutta esimerkiksi Kisekin ja Minoon hahmot puuttuvat kokonaan ja Sudettaren (jonka oikea nimi on muuten Noria!) hahmo on aivan alusta saakka ollut olemassa ihan omassa ruumiissaan. 

(Minoo ja Saika saavat aivan oman pienen sivutarinansa, joka ei liity tarinan pääjuoneen ollenkaan. Lisäksi Minoo on edelleen yhteydessä Lynin menneisyyteen, muttei pääse missään vaiheessa osaksi tarinan päärunkoa... Ehkä annan uuden tarinan kertoa kaiken sitten aikanaan ihan itse. Ainakin toistaiseksi suunnitelmanani on nimittäin julkaista myös uusi tarina blogissa, mutta mietin tätä asiaa vielä ihan rauhassa~)...tulipas tuota tekstiä paljon ^^' Toivottavasti edes joku jaksoi lukea!
Tässä vielä loput blogissa julkaisemattomat kuvat about kuukauden ajalta:

...

Nukkemiitti Tampereella 04/02/2017
...

Chinook 14/02/2017


...

Nemea 25/02/2017

...

Senritsu 05/03/2017
...


Kiitos vielä edelliseen postaukseen kommentoineille ♥

6 comments:

 1. Mun mielestä sun tekstimuotoinen kuvatarina on paras kuvatarina jota olen ikinä lukenut!❤
  Mutta tärkeintä tietenkin onkin että olet itse tyytyväinen.
  Nuo loppupostauksen kuvat ovat muuten aivan upeita!
  Valotus, laatu ja nuket luovat täydellisen kokonaisuuden.

  ReplyDelete
 2. Samaa mieltä edel* kommaajan kanssa. Nykyään tuntuu että tosi monet bloggaajat alkaa siirtymään enemmän teksti painotteisiin kavatarinoihin, eikä niissäkään mitään vikaa ole..ite en vaan meinaa muistaa aina kuka on kukin. (8

  ReplyDelete
 3. Arvostan päätöstäsi kuvatarinasi suhteen, jään innolla odottamaan mitä vielä näemmekään :) Ja lopussa olevat kuvat olivat ihania!
  pienimuttaihana.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Jos haluat muuttaa tarinaa, niin muuta ihmeessä! Täytyy vaan sanoa että sulla on varmasti lahjakkain mielikuvitus kuin kenelläkään muulla ^^ Ja Saikan ja Minoon sivutarinat kuulostaa mielenkiintoisilta :)) vaikka oon tykänny tosi paljon tästä tarinasta, niin kyllä mä silti ymmärrän jos haluat tehdä muutoksia tarinaan. Odotan innolla uutta tarinaa!

  ReplyDelete
 5. Ihana postaus! <3 Arvostan jokaisen nukkeilijan pääöksiä yhtä paljon, oli ne sitten millaisia vaan. nwn Mutta kuvat oli ihania, varsinkin laatu oli se joka pisti eniten silmää! ;3 Ihan lempikuvani taisi olla ihan viimeinen kuva. >w< Jatka samaan malliin! <3

  ReplyDelete
 6. Millon uusi postaus? Tää sun blogi on niin ihana!*3* =^-^= ♡

  ReplyDelete